ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 4650 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Μία απουσία και μία επιστροφή για τον "τελικό" με Απόλλωνα Πόντου

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της ΒΕΡΟΙΑΣ, για το ματς «μια κατηγορία» με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου, στο γήπεδο του Πολυκάστρου (29/5, 16:00).

Οι ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας του βορρά» πραγματοποιούν καθημερινές πρωινές προπονήσεις στο Αθλητικό κέντρο Ταγαροχωρίου, υπό τις οδηγίες του Νίκου Καρύδα και των συνεργατών του, με τον Βεροιώτη τεχνικό να έχει να αντιμετωπίσει μία ακόμη σημαντική απουσία.

Συγκεκριμένα, από το κρίσιμο ματς της Δευτέρας, εκτός από τους τραυματίες Φασίδη, Δεμηρτζόγλου, Καψάλη, θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Γιώργος Μπλέτσας. Στον αντίποδα, υπολογίζεται και πάλι ο Ζε Εσσόνο που εδώ και λίγες μέρες επέστρεψε από την ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου είχε μεταβεί με άδεια για να παραβρεθεί στην κηδεία της μητέρας του.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι την Κυριακή και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι ποδοσφαιριστές που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για το παιχνίδι του Πολυκάστρου, το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που ίσχυσε και στους προηγούμενους αγώνες του Απόλλωνα Πόντου.