ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 4982 φορές

Με ανεβασμένη ψυχολογία και με τον κόσμο της υποδέχεται η ΒΕΡΟΙΑ την ΑΕΛ

Με ανεβασμένη την ψυχολογία, έπειτα από το σπουδαίο διπλό στη Ν. Ευκαρπία αλλά και μετά την τακτοποίηση των οικονομικών θεμάτων που υπήρχαν στην ομάδα, η ΒΕΡΟΙΑ υποδέχεται την Παρασκευή 19/5 (15:15) την δεύτερη της βαθμολογίας ΑΕΛ, για την 26η αγωνιστική της SL2.

Άπαντες στις τάξεις της "Βασίλισσας" είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να φτάσουν στην πολύτιμη νίκη, η οποία θα ισοδυναμεί με... μισή παραμονή, ενώ θέλουν σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια και σε αυτό το οριακό παιχνίδι, να έχουν την θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων τους, οι οποίοι σε ανάλογες κρίσιμες στιγμές στο παρελθόν έχουν σταθεί μαζικά στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα θα βραβευτούν οι ομάδες των τμημάτων υποδομών της ΒΕΡΟΙΑΣ για τις τελευταίες επιτυχίες τους, ενώ η διοίκηση της ομάδας απευθύνει κάλεσμα συσπείρωσης στον φίλαθλο κόσμο της "Βασίλισσας του βορρά" και σε όσους αγαπούν την ομάδα να παραβρεθούν στο γήπεδο.

Αγωνιστικά, ο Σπύρος Μπαξεβάνος εκτός από τους μακροχρόνια τραυματίες Φασίδη και Δεμηρτζόγλου, δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Στέργιο Καψάλη, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, ενώ θα απουσιάζει και ο Ζε Εσσόνο που συνεχίζει να βρίσκεται με άδεια στην πατρίδα του, λόγω του θανάτου της μητέρας του.

Έτσι, ο Γιαννιτσιώτης τεχνικός της "Βασίλισσας" θα αναγκαστεί για μία ακόμη φορά να αλλάξει το κεντρικό αμυντικό του δίδυμο, χρησιμοποιώντας ως παρτενέρ του Περδίκη πιθανότατα τον Μανωλιούδη.

Αναλυτικά οι 21 ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή, είναι οι εξής:

1) ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ
2) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
3) ΠΕΡΔΙΚΗΣ
4) ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ
5) ΜΟΥΧΑΛΗΣ
6) KASEMI
7) ΚΟΛΛΑΡΑΣ
8) ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΗΣ
9) ΖΙΩΓΑΣ
10) ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ
11) ΜΠΛΕΤΣΑΣ
12) ΜΑΣΟΥΡΑΣ
13) ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ
14) ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ
15) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ
16) ΙΩΑΝΝΟΥ
17) ΒΑΙDOO
18) ΓΙΟΥΚΟΥΔΗΣ
19) ΚΑΤΣΟΥΚΗΣ
20) BOUOLI
21) ΓΙΑΓΤΖΙΔΗΣ