ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1839 φορές

«Βασιλικό» διπλό παραμονής της ΒΕΡΟΙΑΣ επί του Μακεδονικού!

Τεράστιο διπλό - παραμονής πήρε η ΒΕΡΟΙΑ στη Ν. Ευκαρπία από τον Μακεδονικό, για την 24η αγωνιστική της SL2.

H «Βασίλισσα» πιάνοντας εξαιρετική απόδοση, με καλή ανάπτυξη του παιχνιδιού και τους παίκτες της να τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο, έφτασε απόλυτα δίκαια στην κατάκτηση της νίκης, με γκολ της «χρυσής» αλλαγής Χρ. Μπελεβώνη, βλέποντας πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία της υπόθεση σωτηρία!

Στο πρώτο μέρος, η «Βασίλισσα» μπήκε στο γήπεδο με μεγάλη αυτοπεποίθηση και με εξαίρεση το πρώτο τέταρτο, είχε τον έλεγχο του αγώνα και τις περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρει.

Στο 6’ μετά από άστοχη έξοδο του Βενετικιδη υπό πίεση (οι Βεροιώτες ζήτησαν επιθετικό φάουλ), η μπάλα κατέληξε στον Γκέντσογλου που σούταρε από το ύψος της περιοχής, άουτ.

Στο 8’ η κεφαλιά του Περδίκη από το ύψος του πέναλτι δεν ανησύχησε τον Γουναρίδη, ενώ στο 13’ ο Βενετικίδης βγήκε σωτήρια και έδιωξε τη μπάλα προ του Σιατραβάνη.

Στο 16’ μπροστινή μπαλιά για τον Μπουόλι που βγήκε μόνος με τον Γουναρίδη, αλλά ο αντίπαλος γκολκίπερ πήγε πιο γρήγορα στη μπάλα και με τα πόδια έδιωξε σωτήρια.

Στο 23’ ωραία επιθετική προσπάθεια των παικτών της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Ελευθεριάδη να σουτάρει διαγώνια και τον Γουναρίδη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια, ενώ στο επόμενο λεπτό γύρισμα του Γιουκούδη από δεξιά, πρόλαβαν και έδιωξαν οι αμυντικοί του Μακεδονικού σε κόρνερ.

Στο 26’ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου για λογαριασμό της «Βασίλισσας», όταν ο Μπλέτσας μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων σούταρε αλλεπάλληλα τρεις φορές, αλλά η μπάλα βρήκε και τις τρεις σε πόδια αμυνόμενων και στο τέλος απομακρύνθηκε σωτήρια!!

Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο 45λεπτο ήταν και πάλι για τη ΒΕΡΟΙΑ, όταν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, μετά από φάουλ - γέμισμα στην αντίπαλη περιοχή, ο Περδίκης έκανε την προβολή αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια!

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο επιθετικά και στο 46’ η κεφαλιά του Σιμόνι από καλή θέση δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Βενετικίδη, ενώ στο 48’ το απ’ ευθείας φάουλ του Γκέντσογλου πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Οι Βεροιώτες ισορρόπησαν και πάλι μετά το πρώτο τέταρτο και στο 67’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά από διώξιμο του Περδίκη, ο Μπουκουβάλας βγήκε μόνος με τον Γουναριδη, αλλά από λίγο πλάγια θέση πλάσαρε μόλις άουτ!!

Οι προσπάθειες των «κυανέρυθρων» καρποφόρησαν τελικά στο 78’ όταν ο Μπελεβώνης που μόλις είχε μπει στο ματς, με ωραία προσπάθεια και σουτ από το ύψος της περιοχής, έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Γουναρίδη, γράφοντας το 0-1!!!

Μέχρι το φινάλε του αγώνα οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς όμως να κάνουν τη μεγάλη φάση, με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει την «Βασίλισσα» να φεύγει από τη Ν. Ευκαρπία με ένα τεράστιο «τρίποντο»!!!

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας) / Βοηθοί: Σακάλογλου, Καρασαββαΐδης (Καβάλας)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Άγγελος Ζαζόπουλος): Γουναρίδης, Σαραγιώτης (84’ Σαραντίδης), Σιμόνι (59’ Ζαφειράκης), Σιατραβάνης, Μπρατσιάνη (84’ Χασάνογλου), Λεωνιδόπουλος (84’ Γαρύφαλλος), Τσιλιγγίρης (68’ Μουγκουλούσι), Τσουκάνης, Λισγάρας, Γκέντσογλου, Παναγιωτούδης.

ΒΕΡΟΙΑ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Ντουμάνης (90’+ Ζιώγας), Κολλαράς, Περδίκης, Ζε Εσσόνο, Μπλέτσας, Μασούρας, Μπουκουβάλας, Γιουκούδης (83’ Ιωάννου), Ελευθεριάδης (77’ Μπελεβώνης), Μπουόλι.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR