ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλικό "ξεμούδιασμα" για ΒΕΡΟΙΑ και Κ19 (φωτο)

Φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα έδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/2) η ΒΕΡΟΙΑ, αντιμετωπίζοντας στο αθλητικό κέντρου Ταγαροχωρίου την ομάδα Κ19 του συλλόγου.

Η αναστολή του πρωταθλήματος της SL2 έδωσε την ευκαιρία στους προπονητές των δύο ομάδων, Σπύρο Μπαξεβάνο και Τάσο Ανθυμιάδη, να διατηρήσουν σε αγωνιστικό ρυθμό τους ποδοσφαιριστές τους και να βγάζουν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα.

Να σημειωθεί ότι από πλευράς "Βασίλισσας" δεν αγωνίστηκαν οι Μπλέτσας και Κασέμι που ταλαιπωρούνται από ίωση, ο τραυματίες Ισαακίδης, Φασίδης, Δεμηρτζόγλου και ο ανέτοιμος Ορφανίδης, ο οποίος εκτέλεσε χρέη διαιτητή!

Για την ιστορία, το ματς έληξε με σκορ 6-1 υπέρ των "μεγάλων". Το σκορ άνοιξε στο 12' ο Μπουόλι, ενώ ο ίδιος παίκτες στο 27' έγραψε το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Γιαγτζίδης μείωσε σε 2-1 για λογαριασμό της Κ19, ενώ το ημίχρονο τελείωσε με δύο ακόμη τέρματα της μεγάλης ομάδας, με τον Ιωάννου (πεν.) στο 35' και τον Ελευθεριάδη στο 44'.

Στην επανάληψη σημειώθηκαν άλλα δύο γκολ, με τον Κατσούκη στο 60' να πετυχαίνει το 5-1 και τον Μπαϊντού, που έδειξε ορεξάτος και ότι αν επανέλθει ψυχολογικά θα μπορέσει να βοηθήσει, να διαμορφώνει στο 75' το τελικό 6-1.

ΒΕΡΟΙΑ: Ιωαννίδης, Ντουμάνης, Παπαχρήστος, Στίκας, Καψάλης, Ζε Εσόνο, Μπουκουβάλας, Μπελεβώνης, Ελευθεριάδης, Ιωάννου, Μπουόλι.
Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Μασούρας, Κολαράς, Κατσούκης, Περδίκης, Μανωλιούδης, Μουχάλης, Γιουκούδης, Ζιώγας.

ΒΕΡΟΙΑ Κ19: Παπαδόπουλος, Χαβιαρόπουλος, Χοχλιούρος, Γαλόπουλος, Καρασαρίδης, Παναγιωτίδης, Κετόγλου, Γιαγτζίδης, Σουπιάδης, Φωτόπουλος, Τσέας.
Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Τέγος Θ., Τάσο, Βασιλειάδης, Τούφας, Γράτσιανος, Φούγιας.