ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έκοψε την πίτα της η ΒΕΡΟΙΑ - Ποιοι ήταν οι τυχεροί (φωτο)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το απόγευμα του Σαββάτου (14/1) η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, στην σάλα του ξενοδοχείου Αιγές.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας, το προπονητικό επιτελείο και το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ από πλευράς ΕΠΣ Ημαθίας έδωσαν το παρών ο πρόεδρος Στέργιος Μουρτζίλας και ο γεν. γραμματέας Χρήστος Μουχτάρης.

Η πίτα ήταν χωρισμένη στα τέσσερα κομμάτια, ένα για την διοίκηση, ένα για το προπονητικό τιμ, ένα για τους ποδοσφαιριστές και ένα για το υπαλληλικό προσωπικό και τους συνεργάτες, με το φλουρί να "πέφτει" στους προπονητές.

Επίσης, μοιράστηκαν σε όλους βασιλοπιτάκια που είχαν δύο φλουριά, τα οποία "έπεσαν" στους Γιάννη Ματζιαρίδη και Μιχάλη Μπουκουβάλα. Οι τυχεροί κέρδισαν ένα ρολόι και ένα ζευγάρι παπούτσια.

Την εκδήλωση προλόγισε ο παλιός παράγοντας της "Βασίλισσας" και ένας εκ των χορηγών της, ο Απόστολος Εμμανουλίδης, αναφέροντας λίγα πράγματα για την ιστορία της ομάδας, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στους "κυανέρυθρους".

Τέλος, να σημειωθεί ότι κόπηκε και τούρτα λόγω των γενεθλίων που είχαν οι ποδοσφαιριστές Φλορεντίν Μπουόλι (25 ετών) και Μιχάλη Μπουκουβάλα (35 ετών), στους οποίους ευχήθηκαν άπαντες χρόνια πολλά.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό...