• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 666 φορές

ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ: "Οι βαθμοί κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους!" (φωτο)

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε με τον ποδοσφαιριστή της, Φλορεντίν Μπουόλι και την κατάθεση ένστασης από τη Νίκη Βόλου για αντικανονική συμμετοχή του Αφρικανού ποδοσφαιριστή, στο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο Πανθεσσαλικό.

Οι "κυανέρυθροι" μάλιστα παραθέτουν και το έγγραφο που έχουν στα χέρια τους, το οποίο αναφέρει ότι η άδεια παραμονής του 24χρονου επιθετικού λήγει στις 3/2/2023, ενώ τονίζουν ότι οι βαθμοί κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και ότι ποτέ η "Βασίλισσα" δεν έκανε κάτι διαφορετικό, ούτε καν στο περσινό μπαράζ με τον Λεβαδειακό, όπου κρινόταν μια ολόκληρη κατηγορία!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι, ουδεμία ευθύνη φέρει για το θέμα που δημιουργήθηκε με την άδεια παραμονής του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Florentin Emmanuel Bouoli Effa.

Ενημερωθήκαμε για την κατάθεση ένστασης της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, που υποστηρίζει ότι η άδεια παραμονής είχε λήξει, θέλοντας να πάρει δικαστικά τους βαθμούς στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Θα στηρίξουμε τον ποδοσφαιριστή μας, καθώς έχουμε στα χέρια μας την άδεια παραμονής του, η οποία λήγει στις 3/2/2023 και την επισυνάπτουμε για του λόγου το αληθές.

Τονίζουμε ότι ΠΟΤΕ δεν λάβαμε κάποιο άλλο επίσημο έγγραφο, που να αποδεικνύει κάτι το διαφορετικό ή που να μας ειδοποιεί ότι ανακλήθηκε η άδεια παραμονής του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Η ομάδα μας ποτέ δεν προσπάθησε να πάρει στα χαρτιά κάποιο παιχνίδι, με τρανταχτή απόδειξη το περσινό μπαράζ με τον Λεβαδειακό, όπου κρινόταν μάλιστα η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία!

Οι βαθμοί κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους!