• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 721 φορές

Πάει να πάρει στα... χαρτιά το ματς με τη ΒΕΡΟΙΑ η Νίκη Βόλου!!!

Στα χαρτιά επιδιώκει να πάρει το ισόπαλο (1-1) ματς με τη ΒΕΡΟΙΑ η Νίκη Βόλου, υποστηρίζοντας ότι ποδοσφαιριστής της "Βασίλισσας" συμμετείχε αντικανονικά στο παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής στο Πανθεσσαλικό!

Οι "κυανόλευκοι", σύμφωνα με τη «Live Sport», υποστηρίζουν ότι ο Φλορεντίν Μπουόλι που χρίστηκε και σκόρερ, δεν έπρεπε να συμμετάσχει, γιατί έχει λήξει η άδεια παραμονής του, καταθέτοντας ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της ΒΕΡΟΙΑΣ!

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Αφρικανός είχε μεταβεί την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου στην Περιφέρεια Κατερίνης (αγωνιζόταν προηγουμένως στον Πιερικό), προκειμένου να καταθέσει ένσταση, η οποία απορρίφθηκε και του δόθηκε προθεσμία δύο εβδομάδων, ώστε η "Βασίλισσα" να κινήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες ανανέωσης των απαιτούμενων εγγράφων.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ δηλώνει άγνοια για το περιστατικό, αφού στα χέρια της έχει την άδεια παραμονής του ποδοσφαιριστή που λήγει στις 3/2/2023 και δεν έχει ενημερωθεί επίσημα για κάτι άλλο από εκεί και πέρα, από καμία Αρχή.

Έτσι, αν και οι αγώνες παίζονται μέσα στα γήπεδα, ο συγκεκριμένος θα έχει και συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες, όπου θα κριθεί αν η "Βασίλισσα" ορθά χρησιμοποίησε τον Αφρικανό. Σε διαφορετική περίπτωση θα χάσει το παιχνίδι 3-0, θα της αφαιρεθούν 3 βαθμοί και θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο από 8.000 έως 40.000 ευρώ!