ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 735 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Οι θετικές εντυπώσεις και η ικανοποίηση του κόσμου

Η φετινή ΒΕΡΟΙΑ αφήνει μέχρι στιγμής θετικές εντυπώσεις και αυτό δεν είναι μόνο δική μας διαπίστωση, αλλά είναι κάτι που παραδέχεται η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων της.

Μετά το ματς της πρεμιέρας κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' και παρά το ισόπαλο 1-1, από συζητήσεις και μηνύματα που δεχθήκαμε, είδαμε μια ικανοποίηση στους φίλους της "Βασίλισσας" για την πρώτη επίσημη εμφάνιση της αγαπημένης τους ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της SL2.

Είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τους "κυανέρυθρους" ποδοσφαιριστές αλλά και για τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη και το επιτελείο του, που δείχνουν ότι κάνουν καλή δουλεία, έχοντας στόχο η ομάδα να παλεύει για το καλύτερο σε όλα τα παιχνίδια και να μην τα παρατάει, κάτι άλλωστε που φάνηκε και την περασμένη Παρασκευή κόντρα στον "δικέφαλο του βορρά", όπου κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Επόμενο ματς για τους Βεροιώτες, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Βόλο κόντρα σε ένα από τα φετινά φαβορί για την άνοδο, την τοπική Νίκη, όπου η "Βασίλισσα" θα κληθεί να δείξει και πάλι το φετινό της... μέταλλο και να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα!