ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1070 φορές

Στις καθυστερήσεις "έσωσε" την ήττα η ΒΕΡΟΙΑ, 1-1 με τον ΠΑΟΚ Β’

Με ισοπαλία ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα της SL2 η «Βασίλισσα», μένοντας στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ Β’ εντός έδρας, έπειτα από ένα αρκετά όμορφο ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των 500 και πλέον φιλάθλων που το παρακολούθησαν.

Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν τη νίκη μέχρι τις καθυστερήσεις του αγώνα, με γκολ που πέτυχε στο 54’ ο Χατζηστραβός, ωστόσο στο 90+3’ ο Φασίδης κέρδισε πέναλτι και ο Μπουόλι το μετέτρεψε σε γκολ, δίνοντας τον βαθμό που άξιζε στην ομάδα του.

Η ΒΕΡΟΙΑ μπήκε καλύτερα στο ματς, είχε την κατοχή στο πρώτο 10λεπτο και έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες, με τους Μπουκουβάλα (1’) και Φασίδη (8’).

Μετά το τέταρτο ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Παπαδόπουλου, με εξαίρεση ένα σουτ του Χατζηστραβού (13’) και μια αντεπίθεση με τον ίδιο παίκτη στο 38’ που ανακόπηκε σωτήρια.

Η «Βασίλισσα» στο πρώτο μέρος είχε τρεις ακόμη καλές στιγμές, στο 31’ με τον Κώττα να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή τον Μπουόλι και να διώχνει τη μπάλα, στο 37’ σε πανομοιότυπη φάση τον Μορικέλι να ανακόπτει σωτήρια τον επιθετικό της ΒΕΡΟΙΑΣ και στο 45’ τον Στίκα μετά από εκτέλεση φάουλ του Φασίδη και κόντρα της μπάλας στο τείχος, να βγαίνει «φάτσα» με το τέρμα αλλά να ανακόπτεται από αντίπαλο!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια πολύ καλή ευκαιρία των γηπεδούχων, όταν στο 47’ ο Μπλέτσας έβγαλε μπροστινή μπαλιά για τον Ορφανίδη, αυτός πέρασε και τον Μπαλωμένο αλλά έφυγε πλάγια και το πλασέ του αποκρούστηκε από τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ.

Τελικά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να σκοράρουν, όταν μετά από μια υποδειγματική αντεπίθεση στο 54’ ο Μπράντονιτς έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Χατζηστραβός με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-1.

Οι Βεροιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν από εκεί και πέρα, έχοντας κάποιες καλές στιγμές, με αποκορύφωμα την κεφαλιά του Φασίδη στο 90’ που πέρασε μόλις άουτ, ενώ είχαν και ένα ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ (οριακή φάση) του Μπουόλι στο 63’.

Τελικά, βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο Φασίδης ανατράπηκε από αντίπαλο κερδίζοντας πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπουόλι γράφοντας το τελικό 1-1.

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας) / Βοηθοί: Ζήρδας, Κουβαλάκης (Δράμας)

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός (80’ Ιωάννου), Μπούζας (80’ Ισαακίδης), Μπλέτσας (58’ λ.τ. Μπελεβώνης), Ορφανίδης (73’ Κατσούκης), Φασίδης, Μπουκουβάλας, Μπουόλι.

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κιτσάκης (46’ Γιαξής), Τασιούρας, Κώττας (64’ Μιχαηλίδης), Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Νινούα, Μπράντονιτς (72’ Σπυράκος), Ρικάρντο, Χατζηστραβός (79’ Σπυρίδης), Πανίδης (64’ Γκορντεζιάνι).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 7/11…