ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ (φωτο-βίντεο-δηλώσεις)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο της Βέροιας, ο καθιερωμένος αγιασμός της «Βασίλισσας», εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, τον οποίο τέλεσαν, ο Αρχ. Παύλος Σταματάς και ο Ιερέας Διονύσιος Συρόπουλος, με τον πρώτο να μεταφέρει τις ευχές του Σεβασμιότατου, παρουσία των αρχών του Νομού και της πόλης, αλλά και φιλάθλων.

Το παρών έδωσαν ο βουλευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιατζίδης, οι αντιδήμαρχοι Βέροιας Β. Παπαδόπουλος, Α. Τσαχουρίδης και Κ. Γρηγοριάδης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Στέργιος Διαμάντης, το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Ολ. Αποστόλου, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Στ. Αποστολίδης, οι εκπρόσωποι της ΕΠΣ Ημαθίας Χρ. Μουχτάρης και Γ. Μηνάς.

Μετά τον αγιασμό πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τους τυχερούς των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, οι οποίοι είχαν πάρει μέρος σε εκδήλωση που πραγματοποίησαν από κοινού ο εμπορικός σύλλογος Βέροιας και η ομάδα.

Τους επίσημους προσκεκλημένους και τους φίλους της ομάδας, ευχαρίστησε για την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΠΑΕ Στέργιος Διαμάντης, ο οποίος υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα πραγματοποιήσει πορεία αντάξια της ιστορίας της, ενώ αισιόδοξα ήταν και τα μηνύματα που έστειλαν στη σύντομη ομιλία τους, ο βουλευτής της ΝΔ Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας και ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιατζίδης.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ακολούθησε πλούσιος μπουφές, προσφορά του ζαχαροπλαστείου LIDO, της πιτσαρίας "Τζορντάνι" και της Βεροιώτικης πίτας "Σάκης".

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ