ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 589 φορές

Σε τουρνουά στην Βουδαπέστη τα τμήματα υποδομών της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

Τα τμήματα υποδομής του Ν.Π.Σ. Βέροιας στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης των νεαρών αθλητών ανοίγουν τα φτερά τους και ταξιδεύουν για ένα τετραήμερο, από 16 έως 19 Ιουνίου, στην πανέμορφη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας για το Gallini Budapest Cup (https://www.gallinicup.com/gallini-budapest-cup/).

Τα τμήματα που θα ζήσουν αυτήν την μοναδική εμπειρία είναι το Κ12, Κ15-16 οπου είναι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα των Ακαδημιών της Ημαθίας, η διοίκηση της βασίλισσας του βορρά βάζει τον πήχη ψηλά στην εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών της. Βουδαπέστη, η νύφη του Δούναβη, μια υπέροχη πόλη για ένα καταπληκτικό τουρνουά.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Το Gallini Budapest Cup είναι ένα τουρνουά ποδοσφαίρου νέων για ομάδες οποιουδήποτε επιπέδου . Κάθε χρόνο συμμετέχουν περίπου 50 ομάδες, μεταξύ των οποίων μερικές από τις καλύτερες σχολές ποδοσφαίρου της Ανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης. Το τουρνουά διεξάγεται στο προπονητικό κέντρο της Ujpest , κοντά στο κέντρο της πόλης της Βουδαπέστης. Τα μισά γήπεδα ποδοσφαίρου έχουν πραγματικό γρασίδι και τα άλλα έχουν τεχνητό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς!