ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1994 φορές

Εκδίδεται η απόφαση για τον Παναιτωλικό - Αγωνία και στην "Βασίλισσα"

Στην τελική... ευθεία βρίσκεται η υπόθεση του Παναιτωλικού και η εκτίμηση είναι ότι η απόφαση θα εκδοθεί την Πέμπτη 2 Ιουνίου, σε κάθε περίπτωση το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 3 του μήνα.

Η πλευρά του Παναιτωλικού προς τιμήν της δεν θέλησε να κάνει χρήση του δικαιώματος της να ζητήσει μια ολιγοήμερη προθεσμία για κατάθεση υπομνημάτων αν και ρωτήθηκε σχετικά από τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας στο κλείσιμο της ακροαματικής διαδικασίας.

Όταν δε ρωτήθηκε για πρόβλεψη απόφασης από τους δικηγόρους των Αγρινιωτών ο Χαράλαμπος Κωτουλόπουλος είπε επί λέξει:  «Όσο το δυνατό συντομότερα. Όχι σήμερα, πάντως…». 

Λίγο μετά ο δικηγόρος του Κουτσοσπύρου ζήτησε από την Έδρα να στείλει εκκαθαριστικά της εφορίας στο Πειθαρχικό Όργανο και πήρε προθεσμία μέχρι το πρωί της Τρίτης (31/5).

Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση που η πρωτόδικη απόφαση δεν περιλαμβάνει υποβιβασμό του Παναιτωλικού όλα τελειώνουν εδώ, οπότε στη συνέχεια άμεσα θα υπάρξει επικύρωση των πλέι άουτ με τον τελευταίο αγωνιστικά Απόλλωνα Σμύρνης να υποβιβάζεται και τη Λαμία να παίζει διπλά μπαράζ ως προτελευταία της Σούπερ Λίγκας 1 με τη χαμένη των αγώνων διαβάθμισης των πρωταθλητών της SL2, Βέροια…

Αντιθέτως, αν η εισήγηση του ερευνητικού τμήματος γίνει δεκτή και η ομάδα του Αγρινίου πέφτει κατηγορία τότε η υπόθεση θα πάει στην Επιτροπή Εφέσεων, όπου θα κριθεί και οριστικά (ανεξάρτητα αν ο Παναιτωλικός σε περίπτωση καταδίκης πάει στο CAS)…

Σε κάθε περίπτωση οι καρδιές όλων σε Παναιτωλικό, Απόλλωνα Σμύρνης (θα πάει εκείνος ως προτελευταίος στα μπαράζ με τη Βέροια στην περίπτωση υποβιβασμού των Αγρινιωτών), Λαμία (θα σωθεί οριστικά αν πέσουν από τιμωρία τα «καναρίνια») και «Βασίλισσα του Βορρά» εξακολουθούν να χτυπούν δυνατά για την έκβαση της σπουδαίας αυτής δικαστικής υπόθεσης.

πηγή: a-sports.gr