ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1677 φορές

Θέμα kerkidasport: Οι πιθανοί δύο όμιλοι της νέας FL και οι αντίπαλοι της ΒΕΡΟΙΑΣ

Οριστικά στην Football League θα αγωνιστεί τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν η ΒΕΡΟΙΑ, αφού το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών κατέληξε στον... κάλαθο των αχρήστων!

Για μία ακόμη χρονιά λοιπόν η "Βασίλισσα" είναι αναγκασμένη να πάρει μέρος στην τρίτη τη τάξει κατηγορία, πληρώνοντας βέβαια και τα δικά της περσινά λάθη, αφού δεν μπόρεσε αγωνιστικά να μπει ούτε καν στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος, τερματίζοντας στην καθόλου τιμητική 7η θέση.

Η φετινή Football League, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ένα υποβαθμισμένο πρωτάθλημα, το οποίο περισσότερο θα μοιάζει με τουρνουά. Το πιθανότερο είναι να διεξαχθεί σε δύο ομίλους, προκειμένου να μειωθούν τα έξοδα των συλλόγων από τις μετακινήσεις, από την μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη, κάτι που γινόταν πέρσι που ήταν ένας όμιλος.  

Το kerkidasport.gr κάνει μια πρώτη απόπειρα να ξεχωρίσει τις ομάδες που θα μετέχουν στους δύο ομίλους της νέας Football League, αφού ακόμη δεν είναι σίγουρο αν θα δηλώσουν όλες συμμετοχή. Αυτή τη στιγμή και μετά την άνοδο του Διαγόρα στην SL2 στη θέση του Πλατανιά, οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στην FL είναι 21 και είναι οι εξής:

Κέρκυρα, Απόλλων Πόντου, Νίκη Βόλου, ΟΦ Ιεράπετρας, Καβάλα, ΒΕΡΟΙΑ, Ολυμπιακός Βόλου, Αιγάλεω, Θεσπρωτός, Ιάλυσος Ρόδου, Ασπρόπυργος, ΠΟ Τρίγλιας, Καλαμάτα, Πανσερραϊκός, Αλμωπός Αριδαίας, Πιερικός, ΑΕΠ Καραγιαννίων Κοζάνης, Καλλιθέα, Ρόδος, Αστέρας Βλαχιώτη, Επισκοπή Κρήτης.

ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΔΥΟ ΟΜΙΛΟΙ

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

1. ΒΕΡΟΙΑ
2. Απόλλων Πόντου
3. Νίκη Βόλου
4. Καβάλα
5. Ολυμπιακός Β.
6. Τρίγλια
7. Πανσερραϊκός
8. Αλμωπός Αριδαίας
9. Πιερικός
10. ΑΕΠ Καραγιαννίων

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

1. Ιεράπετρα
2. Αιγάλεω
3. Ιάλυσος Ρόδου
4. Ασπρόπυργος
5. Καλαμάτα
6. Καλλιθέα
7. Ρόδος
8. Αστέρας Βλαχιώτη
9. Επισκοπή Κρήτης
10. Κέρκυρα
11. Θεσπρωτός

* Υπάρχει το ενδεχόμενο, ο Θεσπρωτός και η Κέρκυρα να πάνε στον Βόρειο όμιλο και στο Νότιο να αγωνιστούν οι δύο ομάδες του Βόλου, η Νίκη και ο Ολυμπιακός.