ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1228 φορές

Τελευταία ενημέρωση: Όλα δείχνουν SL2 για τη ΒΕΡΟΙΑ!

Ένας πραγματικός χαμός επικρατεί σχετικά με το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, μετά τις σημερινές αποφάσεις της Ε.Ε. της ΕΠΟ.

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και ακόμη και οι ίδιοι οι παράγοντες των ομάδων δεν γνωρίζουν με σιγουριά... τι μέλλει γενέσθαι!

Νωρίς το απόγευμα έγινε γνωστό ότι η απόφαση της ΕΠΟ θα πρέπει να επικυρωθεί από την Ένωση SL2 - FL, για να περάσει οριστικά η αύξηση των ομάδων της SL2 από 12 σε 18 (διαβάστε εδώ).

Ωστόσο, τελευταίες πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές από την πρωτεύουσα, αναφέρουν ότι την τελική απόφαση θα πάρει άμεσα ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος βρίσκεται εκτός Αθηνών και θα επιστρέψει αύριο Πέμπτη (20/8). Ο υφυπουργός αθλητισμού θα πάρει στα χέρια του την απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ και το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (21/8) θα βγάλει την οριστική απόφαση, για το αν θα αυξηθούν οι ομάδες της SL2 σε 18 και της FL σε 16 ή αν θα γίνει η νέα Β' Εθνική με βόρειο και νότιο όμιλο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επειδή υπάρχει και η πολιτική στη μέση και οι ομάδες που θέλουν να γίνει η Β' Εθνική με 2 ομίλους είναι πολλές, μάλλον οδεύουμε προς την περίπτωση αυτή, ώστε να ικανοποιηθούν περισσότερες Ενώσεις ποδοσφαιρικών Σωματείων. Οπότε, το Δευτεριάτικο συμβούλιο της Ένωσης SL2 - FL θα έχει πιθανότατα διαδικαστικό χαρακτήρα, χωρίς να γίνει κάποια ψηφοφορία.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η ΒΕΡΟΙΑ όπως όλα δείχνουν θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη δεύτερη τη τάξη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου!