ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1568 φορές

Παγώνουν -προσωρινά- τα χαμόγελα στη "Βασίλισσα"!

Εκεί που όλα έδειχναν τελειωμένα, μετά την σημερινή απόφαση της ΕΕ της ΕΠΟ για την αναδιάρθρωση, με την αύξηση των ομάδων στην SL2 από 12 σε 18 και την συμμετοχή σε αυτή και της ΒΕΡΟΙΑΣ, έρχονται νέα δεδομένα να "παγώσουν" προσωρινά τα χαμόγελα των ανθρώπων της "Βασίλισσας"!

Και αυτό γιατί, όπως αναφέρει και το a-sports.gr, με τον εν ισχύ νόμο του Αυγενάκη ελέω κορωνοϊού, για αλλαγές σε προκηρύξεις και τυχόν αναδιαρθρώσεις, την τελική απόφαση την παίρνει η ίδια η διοργανώτρια (κοινώς έχουν αντιστραφεί τα γνωστά ότι η ΕΠΟ παίρνει την τελική απόφαση όπως ίσχυε)!

Άρα το σενάριο SL2 με 18 ομάδες (από 12 που ήταν) και FL με 16 (από 14 που ήταν), άσχετα αν πέρασε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, για να ισχύσει ΠΡΕΠΕΙ να ψηφιστεί και από την πλειοψηφία των 3/4 της Ένωσης SL2-FL.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Ένωση συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο την ερχόμενη Δευτέρα (24/8) στις 14:30 για την επικύρωση της απόφασης της ΕΕ της ΕΠΟ και θα πρέπει να συγκεντρωθούν 13 ψήφοι από τις συνολικά 17, ώστε να περάσει οριστικά η αύξηση των ομάδων σε SL2 και FL.

Έτσι, η αγωνία για την κατηγορία που θα αγωνίζεται οριστικά η ΒΕΡΟΙΑ τη νέα σεζόν παίρνει νέα παράταση!!!