ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2264 φορές

Στην Super League 2 η ΒΕΡΟΙΑ!

Θετικά είναι τα νέα για τη "Βασίλισσα του βορρά" από την σημερινή συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ, αφού η ιστορική ομάδα θα αγωνίζεται όπως όλα δείχνουν τη νέα σεζόν στην Super League 2, η οποία όπως προαναγγείλαμε σε χθεσινό μας ρεπορτάζ θα γίνει με 18 ομάδες.

Όπως αναφέρει και το dikisports.blogspot.com:

"Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΕΕ της ΕΠΟ, υπερψηφίστηκε η αναδιάρθρωση της SL2 (18 ομάδες) και της FL (16 ομάδες). Προβιβάζονται 8 ομάδες από τη FL στη SL2. Η πρόταση συγκέντρωσε 13 ψήφους (2 όχι και 1 λευκό), δηλαδή ακριβώς τα 3/4 που απαιτούνταν".

Οι 18 ομάδες της νέας SL2

Έτσι, οι 18 ομάδες που θα μετέχουν τη νέα αγωνιστική σεζόν στην SL2 θα είναι εκτός απροόπτου οι εξής:

Πανιώνιος, Ξάνθη ή Απόλλων Σμύρνης, Χανιά, Λεβαδειακός, Καραϊσκάκης, Απόλλων Λάρισας, Εργοτέλης, Παναχαϊκή, Πλατανιάς, Δόξα Δράμας, Τρίκαλα, Ιωνικός, Διαγόρας, Νίκη Βόλου, Ιεράπετρα, Καβάλα, ΒΕΡΟΙΑ, Ολυμπιακός Βόλου.

* Σύμφωνα με τη mikriliga.com δεν απορρίφθηκε εντελώς η πρόταση για SL2 με δύο ομίλους (Βορράς-Νότος), αφού θα σταλεί αίτημα στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να καταργηθεί η FL. Για την συγκεκριμένη πρόταση υπήρξαν 13 ναι, 2 όχι και 1 λευκό. Και σε αυτή την περίπτωση πάντως η ΒΕΡΟΙΑ θα είναι στη νέα SL2.

Εν αναμονή λοιπόν των επίσημων ανακοινώσεων...