ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1049 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Η αγωνία στο κατακόρυφο για την κατηγορία που θα παίξει!

Στο κατακόρυφο βρίσκεται η αγωνία στις τάξεις της «Βασίλισσας του βορρά», ενόψει της αυριανής (19/8) απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, σχετικά με το ενδεχόμενο της αναδιάρθρωσης σε Superleague 2 και Football League.

Οι τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν από την πρωτεύουσα, αναφέρουν ότι θα προχωρήσει όπως όλα δείχνουν η αναδιάρθρωση, είτε με την αύξηση των ομάδων στην SL2 (συγκεντρώνει τις πιο πολλές πιθανότητες), είτε με την δημιουργία μιας νέας Β’ Εθνικής με δύο ομίλους (θα χρειαστεί νομοθετική ρύθμιση).

Στην πρώτη περίπτωση, είναι άγνωστο εάν η ΒΕΡΟΙΑ θα είναι μέσα στις ομάδες που θα προβιβαστούν από την Football League, μιας και ο αριθμός των ομάδων που θα αποτελούν την «αναβαθμισμένη» SL2 (πιθανόν 16 ή 18) θα αποφασιστεί στην αυριανή συνεδρίαση.

Αντίθετα, στην δεύτερη περίπτωση η «Βασίλισσα» θα είναι σίγουρη για την συμμετοχή της στον βόρειο όμιλο της νέας Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Λίγη ακόμα υπομονή λοιπόν για τους φίλους της ιστορικής ομάδας, αφού αύριο μέχρι το μεσημέρι θα γνωρίζουν -εκτός απροόπτου- την κατηγορία που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η «Βασίλισσα του βορρά».