ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νίκη με ανατροπή για την Νάουσα

Νίκη στο πρώτο της φιλικό πέτυχε η Νάουσα καθώς επικράτησε του Ερμή Αμύνταιου με 3-2.

Ο Βαγγέλης Ντίσιος επέλεξε για το πρώτο μέρος ένα ποιο νεανικό σύνολο με δυο-τρεις έμπειρους οι οποίοι αγωνίστηκαν στον άξονα (Καπετάνος, Μουσικάκης, Κοντογουλίδης), ενώ στο δεύτερο μέρος έπαιξαν παίκτες που κατά βάση θα είναι στις αρχικές επιλογές του έμπειρου τεχνικού.

Οι γηπεδούχοι και στα δύο ημίχρονα αγωνίστηκαν με κοινό παρονομαστή την μεγάλη κατοχή μπάλας και την ανάπτυξη με την μπάλα χαμηλά.

Στο πρώτο μέρος πέρα από τα δύο γκολ, ένα για κάθε ομάδα, ξεχώρισε η ευχέρεια του Κώστα Καπετάνου στα σουτ έξω από την περιοχή με τα δύο από τα τρία που επιχείρησε να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, για τον λόγο αυτό ο έμπειρος μέσος της ομάδας της Νάουσας έδωσε με την λήξη του ημιχρόνου τα εύσημα στον αντίπαλο γκολκίπερ.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 15΄ με σουτ του Μπουλγκουρίδη, για να ισοφαρίσει ο Τασιώνας στο 40΄ με πλασέ και ενώ ο αντίπαλος γκολκίπερ ήταν εξουδετερωμένος.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κυανόλευκοι» δημιούργησαν πολλές φάσεις και θα μπορούσαν να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη νωρίτερα, με κυριότερες φάσεις στο 60΄ με το δοκάρι του Μουρίκι και στο 64΄ με το τετ-ατ-τετ του Ντινόπουλου, ο οποίος πλάσαρε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Το 2-1 ήρθε στο 51΄ όταν ο Λαμπριανίδης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των παικτών του Αμύνταιου.

Στο 89΄ και πάλι ο Μπουλγουρίδης για τους φιλοξενούμενους έφερε το παιχνίδι στα ίσια για να ακάνει ο Ναυρινιάδης με ωραίο σουτ το τελικό 3-2, ένα λεπτό αργότερα.

Για την ΝΑΟΥΣΑ στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν οι: Κοντογουλίδης (30΄ Κερμανίδης), Βλαχοδήμος, Δίντσης, Μουσικάκης, Καπετάνος, Τόσιος, Παντζαρτζίδης, Χατζόπουλος, Τασιώνας, Νίκου, Μπιγκάνος

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κερμανίδης (60΄ Γρηγοριάδης), Αγγελίδης, Δίντσης (72΄ Λαφάρας), Τούφας, Περηφανόπουλος, Μπρέγκου, Λαμπριανίδης, Μουρίκη, Κωτσόπουλος, Ναυρινιάδης, Ντινόπουλος