ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τριπόταμος: "Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα θα επιστρέψει η ομάδα στη Βέροια"

Λίγο μετά το δημοσίευμά μας, που αναφερόταν στην "επιστροφή" του Αστέρα Τριποτάμου (διαβάστε εδώ), η ομάδα της Ημαθίας με ανακοίνωσή της στα social media έδωσε την δική της εκδοχή για το θέμα, ενώ σχετικά με το ρεπορτάζ μας ανέφερε ότι "περιέχει πληροφορίες που δεν επαληθεύει το σωματείο".

Θα έπρεπε ωστόσο να είναι πιο σαφείς και να διευκρινίσουν ποια σημεία του δημοσιεύματός μας είναι ανακριβή.

Οι πληροφορίες μας πάντως λένε ότι η ομάδα θα παίξει στην Γ' Εθνική σαν Αστέρας Τριποτάμου και μάλιστα ψάχνεται να κάνει κοινή διοίκηση με ομάδα του Δήμου Βέροιας που αγωνίζεται στην Α' ΕΠΣΗ!

Αναλυτικά η τοποθέτηση της ομάδας του Τριποτάμου αναφέρει:

"Όσον αφορά το σχετικό δημοσίευμα δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφής του Αστέρα Τριποτάμου, άλλωστε ο πρόεδρος της ομάδας πολλές φορές ανέφερε ότι το ΑΦΜ του Αστέρα Τριποτάμου έχει παραχωρηθεί στην ομάδα της Νάουσας. Τις τελευταίες μέρες υπήρξε συμφωνία του Αστέρα Τριποτάμου με την διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα όσον αφορά την τύχη της ομάδας.

Εάν και εφόσον η ομάδα της Νάουσας λάβει εκ νέου άλλες αποφάσεις και δεν τηρήσει τα συμφωνηθέντα τότε, ναι, ο Αστέρας Τριποτάμου θα επιστρέψει στην Βέροια χωρίς όμως να έχει υπάρξει δέσμευση του προέδρου ότι θα κατεβάσει την ομάδα στο πρωτάθλημα ή στο κύπελλο Ελλάδος. Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων όσον αφορά την πλευρά της Νάουσας. Το εν λόγω άρθρο περιέχει πληροφορίες που δεν επαληθεύει το σωματείο μας.

Υ. Γ. Εάν και εφόσον η Νάουσα δεν τηρήσει την συμφωνία, εκτός από το νομικό ζήτημα και τις αξιώσεις που ενδέχεται να προκύψουν από την πλευρά του Αστέρα Τριποτάμου (έχει υπογραφεί συμφωνητικό) υπάρχουν και επιμέρους ζητήματα που χρήζουν επίλυσης (δελτία ποδοσφαιριστων, παραχώρηση γηπέδου κ.α)".