ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αστέρας Τριποτάμου: Η επιστροφή!!!

Την απόφαση να αγωνιστεί ο Αστέρας Τριποτάμου (σαν Αστέρας και όχι σαν Νάουσα) στην Γ' Εθνική κατηγορία πήρε ο πρόεδρός του, Γιώργος Τσαχουρίδης!

Ο ισχυρός άνδρας του Τριποτάμου, άναψε το πράσινο φως στον τεχνικό δ/ντη Κώστα Πουλασουχίδη, ώστε να τρέξει τα θέματα της ομάδας, προκειμένου να ενισχυθεί για δύσκολο αυτό πρωτάθλημα. Έτσι, η ομάδα παραμένει ως είχε αρχικά, με ανθρώπους καθαρά του Αστέρα και όχι της Νάουσας.

Για το θέμα προπονητή, σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν δύο ονόματα που απασχολούν. Το πρώτο είναι του Σταύρου Κωστογλίδη ο οποίος και πρόσφατα ακούστηκε για την ομάδα της Νάουσας (που θα αγωνιζόταν στην Γ' Εθνική με το ΑΦΜ του Τριποτάμου), ενώ το δεύτερο είναι του Μανώλη Γιοβανόπουλου, του οποίου η παρουσία στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΗ δεν τον εμποδίζει να μπορέσει να αναλάβει ομάδα Γ' Εθνικής.

Όσο για το έμψυχο δυναμικό, αυτή τη στιγμή στην ομάδα που θα κατέβαινε σαν Νάουσα (με το ΑΦΜ του Αστέρα), υπάρχει ένας αριθμός 17 παικτών, από τους οποίους οι 5 είναι νεαροί σε ηλικία. Από αυτούς ορισμένοι ίσως να μην θελήσουν να συνεχίσουν (πχ κάποιοι Ναουσαίοι λόγω καταγωγής, που θα θέλουν ίσως να συνεχίσουν στον ΦΑΣ της Α' ΕΠΣΗ) και έτσι ανάλογα με τον αριθμό των παικτών που θα παραμείνουν, θα γίνουν και οι ανάλογες προσθήκες.

Σίγουροι σε αυτή τη νέα προσπάθεια θα πρέπει να θεωρούνται οι Τζημογιάννης, Μαγγίζης, Τερζής, Καγκελίδης, ενώ ο Κώστας Πουλασουχίδης μιλάει και με τους Μπαλάφα, Γκελοσάνι, Τριανταφυλλίδη. Για την θέση του τερματοφύλακα επαφές υπάρχουν με τους Μένιο και Κύρου, και ένας εξ αυτών πιθανότατα θα αποκτηθεί.

Αυτό που θέλουν οι άνθρωποι του Αστέρα Τριποτάμου, είναι από την ερχόμενη Δευτέρα η ομάδα να μπορεί να ξεκινήσει τις προπονήσεις, ενόψει μάλιστα και του εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Ιωνικό Ιωνίας Θεσσαλονίκης, που θα γίνει στο τελευταίο 10ημερο του Σεπτεμβρίου.

Τέλος, όσον αφορά το γηπεδικό, το οποίο "καίει" την ομάδα του Τριποτάμου και αναζητείται λύση, αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρία ενδεχόμενα. Το πρώτο είναι να αγωνιστεί στο γήπεδο της Νάουσας, κάτι που όμως και οι ίδιοι οι άνθρωποι του Αστέρα δεν το θεωρούν εφικτό, πιστεύοντας ότι δεν θα το δεχτεί ο ΦΑΣ που θα αγωνίζεται στο Α' τοπικό, ενώ τα άλλα δύο ενδεχόμενα αφορούν γήπεδα του Δήμου Βέροιας που πληρούν τις προϋποθέσεις για αγώνες Γ' Εθνικής και συγκεκριμένα αυτά της Ν. Νικομήδειας και του Μακροχωρίου.