ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΦΑΣ Νάουσα: Έκλεισε και ο προπονητής, ξεκινούν οι προσθαφαιρέσεις

Απόλυτη επιβεβαίωση υπήρξε σχετικά με τα χθεσινά ρεπορτάζ μας, καθώς οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές της Νάουσας, Χρήστος Γιατζιτζόπουλος και Μέρκος Καραλιόπουλος, αναλαμβάνουν τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, ως γενικός αρχηγός ο πρώτος και ως προπονητής ο δεύτερος.

Οι δύο άνδρες, βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ Νάουσας, μίλησαν με τον κ. Αραμπατζή και τα μέλη της διοίκησης, σχετικά με την καταρχήν συμφωνία και στην συνέχεια για τα βήματα που πρέπει να γίνουν.

Παράλληλα, υπήρξαν συναντήσεις του κ. Αραμπατζή με πολλούς παίκτες, με τις συζητήσεις να περιστρέφονται στο οικονομικό κομμάτι και στην επιθυμία να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας. Όλοι σχεδόν που ήταν στο γήπεδο και πέρασαν από τα γραφεία του ΦΑΣ, συμφώνησαν στο να παραμείνουν στην ομάδα, θέτοντας τον εαυτό τους στην διάθεση του νέου προπονητή Μέρκου Καραλιόπουλου, ο οποίος στην συνέχεια είχε μια σύντομη ομιλία μαζί τους, δίνοντας ραντεβού για αύριο Πέμπτη (8/9) το απόγευμα που θα ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις.

Θα υπάρξουν σίγουρα κάποιες προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο υλικό και θα γίνουν επαφές με κάποιους παίκτες τις επόμενες μέρες για να αποκτηθούν, ώστε να καλυφθούν τα όποια κενά υπάρχουν.

Τέλος, μέσα στις επόμενες μέρες θα επιλέξει ο κ. Αραμπατζής κάποια μέλη για το Δ.Σ. που θα δημιουργηθεί και όλα δείχνουν πλέον να μπαίνουν σε μια κανονικότητα, με την ομάδα να αφήνει πίσω τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες μέρες και τα λάθη που έγιναν.

Ρεπορτάζ: Λάκης Λαζάρου


Ο νέος προπονητής της ΝΑΟΥΣΑΣ, Μέρκος Καραλιόπουλος