ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αποκλειστικό! Ο Χρ. Γιατζιτζόπουλος το "κουμάντο" στον ΦΑΣ Νάουσα

Ο Χρήστος Γιατζιτζόπουλος, παλιά δόξα της Νάουσας με ρεκόρ 560 συμμετοχών στα εθνικά πρωταθλήματα, θα είναι αυτός που θα κάνει πλέον το γενικό κουμάντο στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.

Πρόκειται για απόφαση της διοίκησης του ΦΑΣ και κυρίως προσωπική επιλογή του χρηματοδότη κ. Αραμπατζή.

Παράλληλα αύριο θα ανακοινωθεί και ο νέος προπονητής των "κυανόλευκων", ενώ θα γίνει συγκέντρωση των παικτών (όσων κληθούν) και θα υπάρξουν εκ νέου συζητήσεις για όσους θέλουν να συνεχίσουν στην ομάδα και σίγουρα θα γίνουν κάποιες μεταγραφές.

Πλέον η Νάουσα μπαίνει στην τελική ευθεία μετά τα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα, έχει επέλθει ηρεμία, ελπίζοντας πάντα ότι πραγματικά αυτή τη φορά όσα συμφωνήθηκαν και ανακοινώθηκαν θα ισχύσουν.

Γεγονός πάντως είναι ότι ο άνθρωπος που είχε ανακοινώσει ότι θα στηρίξει οικονομικά την ομάδα παραμένει μπροστάρης σε αυτή την προσπάθεια. Άλλωστε, το οικονομικό ήταν και το μεγάλο "αγκάθι". Έτσι, με τις διαβεβαιώσεις που υπάρχουν και τις τελευταίες εξελίξεις, πιστεύεται ότι η ομάδα θα μπει στον δρόμο της.

Δεν είναι απίθανο πάντως, μια ομάδα που θα προέρχεται κυρίως από τις ακαδημίες του Δημήτρη Κοτζιάμπαση (που συνεργάζεται με τον ΦΑΣ), με κάποιες προσθήκες παικτών που θα αποκτηθούν, να δώσει το παρών και στην Α' κατηγορία της ΕΠΣΗ, με τους νομικούς να ψάχνουν αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Ρεπορτάζ: Λάκης Λαζάρου