ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Βγαλμένα από… ελληνική σαπουνόπερα τα όσα γίνονται στον ΦΑΣ Νάουσα!

Τα γεγονότα που εκτυλίσσονται τις τελευταίες μέρες στον ΦΑΣ Νάουσα, μοιάζουν να είναι βγαλμένα από… ελληνική σαπουνόπερα! Γεγονότα που σίγουρα δεν αρμόζουν σε μια ιστορική ομάδα.

Το νέο… επεισόδιο του σήριαλ λοιπόν, που «παίχτηκε» τις τελευταίες ώρες, έχει να κάνει με την οριστική απεμπλοκή του Γιώργου Τσαχουρίδη από τα διοικητικά της Νάουσας και την συμμετοχή πλέον μόνο Ναουσαίων στο Δ.Σ.

Ο Πέτρος Αραμπατζής (αν δεν αλλάξει πάλι κάτι) φέρεται να είναι αυτός που θα μπει μπροστά όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, ενώ ο Γ. Τσαχουρίδης θα λάβει κατόπιν συμφωνίας που έγινε, το ποσό της επιχορήγησης που είναι να πάρει φέτος η ομάδα, ως αντάλλαγμα της παραχώρησης του ΑΦΜ του Αστέρα Τριποτάμου στους Ναουσαίους.

Όσον αφορά το αγωνιστικό τμήμα, όλα (ξανα)βρίσκονται στον αέρα, αφού οι συμφωνίες που είχε κάνει ο Γιώργος Τσαχουρίδης με προπονητή (σ.σ. Σταύρος Κωστογλίδης) και κάποιους ποδοσφαιριστές, εκ των πραγμάτων δεν ισχύουν!

Έτσι, το νέο διοικητικό σχήμα που θα δημιουργηθεί από Ναουσαίους, θα έχει πολύ δουλεία μπροστά του, αφού θα πρέπει ουσιαστικά να ξαναφτιάξει την ομάδα από την αρχή, με πρώτο μέλημα να βρει το νέο προπονητή, μετά την παραίτηση του Δημήτρη Βοτάρη.

Τέλος, σχετικά με το ότι δηλώθηκε η ομάδα στην Α' κατηγορία της ΕΠΣΗ, αυτό έγινε για... παν ενδεχόμενο, σε περίπτωση δηλαδή που δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα (;) και δεν μπορούσε να συνεχίσει στην Γ' Εθνική.