ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Π. Αραμπατζής για τις εξελίξεις στη Νάουσα - Συνεχίζει στον ΦΑΣ!

Για πρώτη φορά, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον ΦΑΣ Νάουσα, μιλάει και τοποθετείται για όλα, άνθρωπος του Δ.Σ. της ομάδας και συγκεκριμένα ο κ. Πέτρος Αραμπατζής, βασικός χρηματοδότης της νέας προσπάθειας που ξεκίνησε εδώ και περίπου 2 μήνες στους «κυανόλευκους».

Η συνάντηση και η αποκλειστική δήλωση έγινε στο kerkidasport.gr και στον συνεργάτη μας Λάκη Λαζάρου, ο οποίος με την επιτυχία του αυτή δίνει την ευκαιρία σε όλους τους φιλάθλους της ιστορικής ομάδας να βγάλουν τα συμπεράσματά τους αλλά και να μάθουν το τι μέλλει γενέσθαι από δω και πέρα.

Για την μέχρι τώρα θητεία του στην διοίκηση του ΦΑΣ αλλά και το αν παραμένει ενεργός, ο κ. Αραμπατζής τόνισε:

«Επί της ουσίας, ποτέ δεν αποχώρησα από την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν 2 περίπου μήνες. Ήμουν πάντα κοντά, στήριξα ηθικά και οικονομικά το ξεκίνημα, όμως κάποια πράγματα που διαπίστωσα στο διάβα αυτής της πορείας, δεν με έκαναν να απογοητευτώ αλλά να πικραθώ και να κάνω έναν απολογισμό για το πού πρέπει και πού μπορούμε να πάμε».

Για το τί θα γίνει από εδώ και πέρα, είπε:

«Μετά από όλα αυτά και τις εξελίξεις που είχαμε, στις οποίες επαναλαμβάνω ότι δεν απουσίαζα, δηλώνω προς ενημέρωση όλων των φιλάθλων, ότι μαζί με τον Γιώργο Τσαχουρίδη αναλαμβάνουμε πλέον αποκλειστικά τα ηνία της ομάδας, με ενότητα, ομοψυχία και πιστεύω με την στήριξη και την αγάπη όλου του κόσμου, να δημιουργήσουμε αυτό που επιθυμούν όλοι, μια ομάδα δηλαδή αντάξια της ιστορίας της Νάουσας».

Για τον Γιώργο Τσαχουρίδη:

«Θέλω να τονίσω την άριστη και ξεκάθαρη στάση του κ. Τσαχουρίδη, ο οποίος στάθηκε κοντά σε αυτή την προσπάθεια και πλέον θα συνεχίσουμε μαζί, ώστε να βγάλουμε την ομάδα από το όποιο αδιέξοδο προέκυψε το προηγούμενο διάστημα και δημιούργησε μια αναταραχή και μια αμφιβολία».

Για τις κινήσεις που θα γίνουν σε διοικητικό και αγωνιστικό κομμάτι:

«Να ενημερώσω τον κόσμο ότι πλέον από «αύριο» ξεκινάμε την δημιουργία μιας ουσιαστικά νέας ομάδας, με νέο Δ.Σ. που θα αποτελείται κατά το ήμισυ από ανθρώπους του κ. Τσαχουρίδη και κατά το ήμισυ από «δικά μου» άτομα. Θα επιλεχτούν άνθρωποι που έχουν διάθεση και εμπειρία να πλαισιώσουν της διοίκηση, χωρίς να αποτελεί αυτό μομφή για ανθρώπους από το προηγούμενο Δ.Σ., που πιθανόν θα ζητηθεί από κάποιους να συνεχίσουν.

Για το αγωνιστικό κομμάτι θα ενημερωθούν και θα ερωτηθούν οι παίκτες αν θέλουν να παραμείνουν με τα νέα δεδομένα και αν θα δεχτούν τις προτάσεις που θα τους γίνουν. Επιθυμία είναι να παραμείνουν όλοι, αλλά αυτό θα φανεί στην διάρκεια των νέων συζητήσεων που θα γίνουν».

Κλείνοντας ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργαστήκαμε και συνέβαλαν στο να γίνουν κάποια βήματα και είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος θα σταθεί δίπλα μας, θα δεχτεί και εμάς τους ίδιους αλλά και τους ανθρώπους που θα μας πλαισιώσουν. Εγώ προσωπικά είμαι αποφασισμένος να φτάσω όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι μέχρι όσο χρειαστεί, παράλληλα φυσικά με τον κ. Τσαχουρίδη».

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, δεδομένη θεωρείτε η ανάληψη της τεχνικής ηγεσία από τον Σταύρο Κωστογλίδη όπως και η προσθήκη του έμπειρου Νίκου Τζημογιάννη, ενώ σίγουρα θα υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση (έκλεισαν ήδη άλλοι 4 παίκτες) μετά από συζητήσεις μεταξύ Τσαχουρίδη - Αραμπατζή και του νέου προπονητή. Παρελθόν φυσικά αποτελεί όλο το προηγούμενο προπονητικό τιμ και ο τεχνικός δ/ντης.

Λάκης Λαζάρου