ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νάουσα: Άρχισαν οι προσθαφαιρέσεις - Με 6 νέα πρόσωπα η προπόνηση της Δευτέρας!

Ξεκίνησαν οι προσθαφαιρέσεις στην ομάδα της Νάουσας, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, μετά τα όσα συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα και την ανάληψη της διοίκησης από τον μέχρι πρότινος ισχυρό άνδρα του Αστέρα Τριποτάμου, Γιώργο Τσαχουρίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην προπόνηση της Δευτέρας (5/9) θα δώσουν το παρών έξι νέα πρόσωπα στους «κυανόλευκους» και αυτά θα είναι οι ποδοσφαιριστές Τζημογιάννης, Σίμος, Μαγγίζης, Μουρατίδης, Τερζής και ο προπονητής Σταύρος Κωστογλίδης που θα διαδεχθεί τον Δημήτρη Βοτάρη ο οποίος παραιτήθηκε.

Από το υπάρχον ρόστερ θα παραμείνουν 13 παίκτες, μεταξύ των οποίων και 4 νεαροί που πρέπει να έχει η ομάδα, ενώ οι υπόλοιποι θα γίνει προσπάθεια να αποδεσμευτούν.

Παρελθόν, εκτός από τον προπονητή Δ. Βοτάρη αποτελεί και όλο το προπονητικό τιμ (ο Κωστογλίδης θα επιλέξει δικούς του συνεργάτες), ενώ το γενικό πρόσταγμα στον ΦΑΣ θα έχει ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής του Τριποτάμου και άμεσος συνεργάτης του βασικού -πλέον- χρηματοδότη των «κυανόλευων» Γιώργου Τσαχουρίδη, Κώστας Πουλασουχίδης.