ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νίκη - πρόκριση με ανατροπή για τη Νάουσα (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Στην 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκε ο ΦΑΣ Νάουσα, μετά τη νίκη του με 4-1 επί του Άρη Πετεινού, το απόγευμα της Τετάρτης (31/8) στο ΔΑΚ της πόλης, παρουσία 300 περίπου φιλάθλων.

Οι Ναουσαίοι, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Ντόγο, Πιπιλιάρη, Τασιώνα που έκαναν άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, έκαναν την ανατροπή στην επανάληψη παρότι από το 67' αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο και έφτασαν στην εύκολη και δίκαιη πρόκριση.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι "κυανόλευκοι" είχαν την πρωτοβουλία, ήταν σαφώς ανώτεροι και έχασαν πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

Το 0-1 έκανε στο 29' ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά (αυτογκόλ) μετά από σέντρα του Τουρατζίδη και κακή συνεννόηση με τον Μούτσα.

Στο 58' οι Ναουσαίοι ισοφάρισαν με σουτ από κοντά του Τασιώνα, ενώ στο 67' έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Κουτσούκη.

Στο 74' οι Πιπιλιάρης, Τασιώνας και Ντόγος άλλαξαν ωραία τη μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με τον τελευταίο να την στέλνει με σουτ από το σημείο του πέναλτι στα δίχτυα για το 2-1.

Στο 80' ο Στέφανος Ντόγος έκανε ωραία προσπάθεια και συρτή σέντρα για τον Πιπιλιάρη, που από κοντά έγραψε το 3-1, ενώ λίγο πριν την λήξη διαμορφώθηκε το τελικό 4-1 με δυνατό διαγώνιο σουτ του Τασιώνα.

Καλή ήταν η διαιτησία του Αργυρού και των βοηθών του, Βλαδίκα και Σηπάκη (Σ.Δ. Πέλλας). 

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ (Βοτάρης): Μούτσα, Παπαδόπουλος, Κουτσούκης, Πίτος (52' Τασιώνας), Αργυρίου, Γιαννόπουλος, Πιπιλιάρης, Ξανθόπουλος, Κρίσταν (79' Γατουρτζίδης), Μπιγκάνος, Ντόγος (86' Κωστογλίδης).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Νεοφυτίδης): Αθανασίου, Ρέβης, Σιδηράς (88′ Αμανατιάδης), Σαμαράς, Κουρού Αρντά (84′ Κουτσομιχάλης), Σαρηγιαννίδης, Μίλκογλου, Παυλίδης, Αβερόπουλος, Τυριάκης (72′ Δασκαλάκης), Τουρατζίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Παρών στο παιχνίδι και ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Καρανικόλας, μαζί με τους αντιδημάρχους κ.κ. Τζουβάρα και Τασιώνα.

Στο φινάλε και σε αποκλειστική δήλωσή του στον συνεργάτη της "Κ" Λάκη Λαζάρου, ο Δήμαρχος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: "Είμαστε και θα είμαστε δίπλα στην ομάδα της Νάουσας που είναι ένα κομμάτι της καρδιάς μας. Θα την στηρίξουμε έμπρακτα όσο μπορούμε".

Το παρών στο ματς έδωσε και ο ισχυρός άνδρας του Αστέρα Τριποτάμου Γιώργος Τσαχουρίδης, δηλώνοντας στον Λάκη Λαζάρου την πίστη του για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Νάουσας και θέλοντας να υπάρξει ανταπόκριση από πλευράς του κόσμου σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Στις κερκίδες βρέθηκε και ο παλιός άσος του Ολυμπιακού και της Εθνικής, Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος αποτελεί έναν από τους βασικούς χρηματοδότες της Ξανθιώτικης ομάδας.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αετός Λουτρών-Αλμυρός Γαζίου ΑΝΑΒΟΛΗ
Ερμής Ζωνιανών-Ηλιούπολη ΑΝΑΒΟΛΗ
ΑΟ Κατασταρίου-*Ναυπακτιακός Αστέρας 0-4
*Πανελευσινιακός-Απόλλων Αγίου Ιωάννη Χανίων 1-0
Άρης Βούλας-Νέα Αρτάκη ΜΑΤΑΙΩΣΗ
Ποσειδώνας Καρδαμύλων-*ΑΕΡ Αφάντου 0-7
*Τηλυκράτης Λευκάδας-Μολαϊκός 3-0
*Απόλλων Ευπαλίου-Φοίνικας Νέας Επιδαύρου 1-0
Παναργειακός Άργους Ορεστικού-*Απόλλων Παραλιμνίου 0-4
ΑΕ Καλαμπακίου-*Ιωνικός Ιωνίας 0-4
*Βύρων Καβάλας-ΑΣ Γιαννιτσά 2-0
*Πανθρακικός-ΠΟ Αλεξανδρούπολης 1-0
*Νάουσα (Αστ. Τριποτάμου) - Άρης Πετεινού 4-1
*ΠΟ Ελασσόνας-Ατρόμητος Παλαμά 3-1
*Βατανιακός-ΑΟ Υπάτου 0-0 κ.δ 4-2 ΠΕΝΑΛΤΙ
*ΠΟ Φήκης-Πύρασος Νέας Αγχιάλου 3-0
ΠΑΟ Κουτσελίου-*Αστέρας Πετρίτη 1-1 κ.δ 1-2 ΠΑΡΑΤΑΣΗ
Πανθουριακός-*Διαγόρας Βραχνεΐκων 0-0 κ.δ 0-1 ΠΑΡΑΤΑΣΗ
Παλληξουριακός-ΠΑΟ Βάρδας (Πέμπτη 1/9 – 12:00)

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ