ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οριστικό: Στην Γ' Εθνική η Νάουσα! - Ξεκίνησε η προετοιμασία (φωτο)

Με απόλυτη πλειοψηφία εγκρίθηκε η πρόταση της διοίκησης του ΦΑΣ Νάουσα, για την παραχώρηση από πλευράς Αστέρα Τριποτάμου του ΑΦΜ στους "κυανόλευκους", οι οποίοι πλέον επανέρχονται μετά από αρκετά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες!

Στην γενική συνέλευση που έγινε στα γραφεία του ΦΑΣ, παρουσία αρκετού κόσμου, παραβρέθηκαν από πλευράς Τριποτάμου ο νομικός σύμβουλος κ. Πουλασουχίδης, ενώ από πλευράς Νάουσας παρών ήταν ο νομικός σύμβουλος του μεγαλομετόχου, οι οποίοι και προχώρησαν όλες τις διαδικασίες για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Ο πρόεδρος κ. Τεληγιαννίδης ευχαρίστησε για την στήριξη τους φίλους του ΦΑΣ, οι οποίοι είδανε με καλό μάτι την κίνηση αυτή.

Ξεκίνησε η προετοιμασία

Σήμερα το απόγευμα ξεκίνησε και η προετοιμασία της Νάουσας, ενώ προηγήθηκε αγιασμός, παρουσία του βουλευτή κ. Τσαβδαρίδη, την πρώην βουλευτή κας Καρασαρλίδου, του δήμαρχου Νάουσας κ. Καρανικόλα, του πρώην δημάρχου της πόλης κ. Κουτσογιάννη και δημοτικών συμβούλων. Παρών ήταν και ο επικεφαλής της επιτροπής πρωτοβουλίας της ΠΑΕ Βέροια Στέφανος Αποστολίδης, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τις καλές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των δύο ομάδων.

Η πρώτη προπόνηση της χρονιάς έγινε υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας Δημήτρη Βοτάρη και αρκετών ποδοσφαιριστών, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν νέες μεταγραφές με βάση πλέον το πλάνο της καινούργιας κατηγορίας.

Παρών ήταν φυσικά και ο χρηματοδότης του ΦΑΣ Νάουσα Πέτρος Αραμπατζής, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Ρεπορτάζ: Λάκης Λαζάρου