ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δ. Πρίντζιος: "Κλείνουμε δύο μήνες προετοιμασίας, η αβεβαιότητα συνεχίζεται"

Στο kerkidasport.gr μίλησε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της ομάδας του στα Γιαννιτσά κόντρα στην τοπική ομάδα (δείτε το ρεπορτάζ), ο προπονητής του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων, Δημήτρης Πρίντζιος.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην αβεβαιότητα που υπάρχει όσον αφορά το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, αλλά και στις εντυπώσεις του από το τελευταίο νικηφόρο φιλικό τεστ των "πράσινων".

Αναλυτικά τα όσα ειπε:

"Κλείνουμε δυο μήνες προετοιμασίας και ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ούτε και σε ποιον όμιλο θα αγωνιστεί η ομάδα μας, οπότε η αβεβαιότητα συνεχίζεται. Από εκεί και πέρα, συνεχίζουμε κανονικά την προετοιμασία μας με καθημερινές προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια, για να είναι οι παίκτες όσο πιο έτοιμοι γίνεται και με αγωνιστικό ρυθμό.

Στο φιλικό με την ομάδα των Γιαννιτσών η ομάδα μου έδειξε ότι έχει μεγάλο επιθετικό ταλέντο, βγάζοντας πολλά πράγματα από όσα δουλεύουμε καθημερινά στο γήπεδο και πετύχαμε τέσσερα γκολ με όμορφες συνεργασίες, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Με προβληματίζει όμως ότι δεχθήκαμε τρία γκολ και πρέπει να δουλέψουμε ώστε να βελτιωθούμε και στο αμυντικό κομμάτι, γιατί αυτά τα λάθη στο πρωτάθλημα θα τα πληρώνουμε πολύ ακριβά".