ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλικό πέρασμα από τα Γιαννιτσά για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων

Μία ακόμη θετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, κερδίζοντας σε φιλικό αγώνα με το "αγγλικό" 4-3 την ομάδα των Γιαννιτσών στην έδρα της.

Οι "πράσινοι" του Δημήτρη Πρίντζιου, θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα τέρματα αν ήταν πιο εύστοχοι στην τελική τους προσπάθεια, ενώ αμυντικά υπέπεσαν σε κάποια λάθη τα οποία και τους επεσήμανε ο έμπειρος προπονητής τους, ώστε να μην επαναληφθούν.

Η ομάδα της Ημαθίας προηγήθηκε στο σκορ στο 27' με τον Βασίλτση, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Πιπιλιάρης έγραψε το 0-2! Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 31' οι γηπεδούχοι μείωσαν προσωρινά το σκορ με τον Σαμαρά, όμως η απάντηση των "πράσινων" ήταν άμεση με τον Πιπιλιάρη να γράφει το 1-3!

Λίγο μετά το ξεκίνημα της επανάληψης οι Γιαννιτσιώτες μείωσαν σε 2-3 με τον Πελτέκη, για να δώσει και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του ο Πίκος στο 65' (2-4).

Το τελικό 3-4 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Χαραβιτίδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Ιωάννης Γυριχίδης): Μούτσα, Πλατσιώτας, Κουτσιάνος, Ξανθόπουλος, Χατζόπουλος, Σαμαράς, Χατζηαλεξιάδης, Ιωσηφίδης, Τσιάκαλος, Χαραβιτίδης, Πρέτσι.
Έπαιξαν και οι: Γαλούπης, Μπάμπαλης, Πελτέκης, Δεληχατζής, Καρογλανίδης, Ελευθεριάδης, Μαυρομάτης.

Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Δημήτρης Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Κίτσας, Κιρκιλιανίδης, Τσιούχας, Πέικος, Αβραμόπουλος, Περτσιούνης, Πιπιλιάρης, Βασίλτσης, Κέλο, Λίτσι.
Αγωνίστηκαν και οι: Γεωργίου, Πίκος, Λαμπρόπουλος, Διακόπουλος, Αρβανιτίδης, Κατράνας, Χατζόπουλος, Τσιρίδης.