ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Βεροιώτης επιχειρηματίας ενδιαφέρεται για τον ΦΑΣ Νάουσα!

Προσωπικά έχει αναλάβει ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, την υπόθεση της εύρεσης λύσης στο διοικητικό αδιέξοδο της ομάδας της πόλης, του ιστορικού ΦΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kerkidasport.gr, ο Δήμαρχος έχει έρθει σε επαφή με επιχειρηματίες της πόλης και του ευρύτερου Δήμου, χωρίς όμως μέχρι τώρα να προκύψει κάποια θετική εξέλιξη.

Γι’ αυτό και υπάρχει η σκέψη να προσεγγίσει τον μέχρι πρότινος πρόεδρο της ομάδας Απόστολο Μπέκα, με την ελπίδα να μεταπεισθεί και να συνεχίσει στην διοίκηση, πλαισιωμένος από νέα πρόσωπα, τα οποία θα μπορέσουν να βοηθήσουν και οικονομικά, κάτι που θα είναι απαραίτητο, από την στιγμή που η ομάδα είναι αρκετά πιθανό να αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική.

Επίσης, στα ποδοσφαιρικά στέκια της Νάουσας, κυκλοφορούν φήμες για ενδιαφέρον Βεροιώτη επιχειρηματία, ο οποίος πλαισιώνεται από δύο επίσης Βεροιώτες προπονητές που έχουν καθίσει κατά καιρούς στον πάγκο του ΦΑΣ.

Ο λόγος για τον πρώην παράγοντα και πρόεδρο της ΑΕΠ Βέροιας Απόστολο Εμμανουηλίδη, το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί στο παρελθόν και σε άλλες ομάδες, χωρίς όμως να υπάρξει αίσιο τέλος.