ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πρόβλημα με την συμμετοχή του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας - Σε ετοιμότητα η Νάουσα!

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής πάει να γίνει, για τις ομάδες που θα εκπροσωπήσουν το νομό Ημαθίας στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας!

Ενώ λοιπόν όλα έδειχναν ότι οι τρεις ομάδες μας, Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, Νίκη Αγκαθιάς και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας θα κατέβαιναν να αγωνιστούν κανονικά τη νέα σεζόν στη Γ' Εθνική, υπήρξε κάποιο πρόβλημα με τον φάκελο που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ στις 31/7, ο οποίος διαπιστώθηκε πως ήταν ελλιπής!

Το πρόβλημα έχει να κάνει με την έλλειψη των προσωπικών δεδομένων των μελών του Δ.Σ. της ομάδας της Αλεξάνδρειας, κάτι όμως που αντιμετωπίζουν κι άλλες ομάδες (περισσότερες από 30), με την ομοσπονδία να τους δίνει διορία έως αύριο Τρίτη (11/8) για να το διορθώσουν.

Συγχρόνως, ειδοποιήθηκε και η ομάδα της Νάουσας, σαν δεύτερη της περσινής βαθμολογίας της Α' ΕΠΣΗ, να καταθέσει τον φάκελό της, κάτι που έπραξε, ώστε σε περίπτωση που τελικά δεν τα καταφέρει ο ΠΑΟΚ, να πάρει την θέση του στη νέα Γ' Εθνική!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας από την ΕΠΟ, εάν ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας καταθέσει μέχρι αύριο Τρίτη τα στοιχεία που του ζητήθηκαν, θα είναι αυτός που θα αγωνιστεί οριστικά στη Γ' Εθνική, ενώ σε διαφορετική περίπτωση την θέση του θα πάρει η Νάουσα, αφού φυσικά εξεταστεί πρώτα ο φάκελός της.