ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πήραν το ντέρμπι τα Τρίκαλα (video)

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ήταν ο μεγάλος νικητής του Ημαθιώτικου ντέρμπι της πρεμιέρας του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 1-0 του ΦΑΣ Νάουσα.

Οι φίλαθλοι που γέμισαν το γήπεδο των Τρικάλων είδαν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με πολλά νεύρα, δυνατές μονομαχίες και λίγες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Οι "πράσινοι" έδειξαν περισσότερο πάθος σαν ομάδα απέναντι στη Νάουσα που παρουσιάστηκε νωθρή και έφτασαν στην τελική επικράτηση με τέρμα που πέτυχε στο 65ο λεπτό ο Κουκουράκης.

Από την άλλη οι "κυανόλευκοι" θα μπορούσαν να "κλέψουν" τον βαθμό της ισοπαλίας αν ο Κωτσόπουλος ευστοχούσε στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 75' και το οποίο απέκρουσε ο έμπειρος Ρίζος!

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γ. Ντάμτσιος): ΡΙΖΟΣ, Συμπεθέρης, Λαγδάρης, ΠΕΤΚΑΚΗΣ, Τσουλχάι, Ταταρίδης, Κιρκιλιανίδης, ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ (81' Βαφειάδης), Κίτσας (90' Παρσόπουλος), Ζωγράφος (69' ΒΛΑΧΟΣ), Ποτουρίδης (87' Πατρίκας).

ΝΑΟΥΣΑ (Δ. Χριστοφορίδης): Γρηγοριάδης, Ζούρκος, ΠΕΡΗΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Κυζιρίδης, Νίκου (87' Καψάλης), ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, Μουρίκι (76' Μτσελντισβίλι), Χατζόπουλος (62' Ντινόπουλος).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ...