ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έτοιμη για την πρεμιέρα η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, 0-2 στη Νεάπολη

Την καλύτερή της εμφάνιση στα φιλικά παιχνίδια της έκανε η Αλεξάνδρεια η οποία κέρδισε με 2-0 στην έδρα του Μακεδονικού.

Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου έδειξε έτοιμη για την πρεμιέρα στο Παλαιοχώρι. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 14΄ με προβολή του προωθημένου Νέστορα Κωτσιόπουλου, μετά από κόρνερ του Κούμπουλα και «στρώσιμο» του Δημητρουλόπουλου, ενώ το τελικό 0-2 για την Αλεξάνδρεια πέτυχε στο 74΄ ο Καρατζάογλου, με αριστερό βολέ από το ύψος της περιοχής. Ο Φίλιππος απείλησε κυρίως με αντεπιθέσεις, και έδειξε πως έχει δουλέψει πολύ σε αυτόν τον τομέα ενώ απειλήθηκε λίγες φορές από τους γηπεδούχους με μεγαλύτερη φάση αυτή του 87΄ και το δοκάρι του Παπαποστόλου.

Η Αλεξάνδρεια πλέον στρέφει την προσοχή της στην πρεμιέρα με το Παλαιοχώρι εκτός έδρας εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σαν προπονητή έναν γνώριμο στην Ημαθία τον πρώην προπονητή του Μακροχωρίου Λεωνίδα Μπίλη.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουμάγιας, Μπουλγκουρίδης, Τσουκάνης, Τουμανίδης, Αντωνιάδης, Ζαφειρίδης, Διαμαντίδης, Ζαγναφέρης, Γαρύφαλλος, Ηλιόπουλος, Παπαποστόλου. Έπαιξαν και οι Βοσνιάδης, Παπατζίκος, Κανούλας, Παντεκίδης, Βόσδου και ένας υπό δοκιμή.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρακούτσης, Γιαλαμίδης, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Σκλιοπίδης, Κόλα, Δημητρουλόπουλος, Καρατζάογλου, Σκοπελίτης, Κούμπουλα, Μπενίσκος. Έπαιξαν και οι Αργυρίου, Μυλωνάς, Δαδάκος, Αβραμόπουλος, Πιπιλιάρης και ένας υπό δοκιμή