ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Γ' Εθνική: Ήττα της Νάουσας από το Παραλίμνι

Την ήττα με 2-0 εντός έδρας γνώρισε η Νάουσα από την ομάδα του Παραλιμνίου.

Μετά από δύο τραγικά λάθη της άμυνας της Νάουσας στο 26΄ και στο 32΄ και ισάριθμα γκολ του Γαϊδαρτζή το Παραλίμνι βρέθηκε να προηγείται με 2-0 σε ένα διάστημα που το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νάουσα κυριάρχησε σε ένα παγωμένο τερέν αλλά η αστοχία κυρίως των Ντινόπουλου και Σαμαρόπουλου αλλά και η ατυχία του νεαρού Παντζαρτζίδη στέρησαν από την Νάουσα όχι μόνο ένα γκολ αλλά ακόμη και την ισοφάριση.

Σαφώς και η αποδυνάμωση του ρόστερ έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην μείωση της δυναμικότητας της ομάδας ενώ επιθετικά είναι αισθητή και ορατή η απουσία του Κώστα Κωτσόπουλου ενός παίκτη που έβγαζε συχνά τα κάστανα από την φωτιά.

Πλέον την Κυριακή την περιμένει δύσκολο παιχνίδι με την πρωτοπόρο του ομίλου, Καλαμαριά.

Απαράδεκτη η διαιτησία του Ρούσση από την Θεσσαλία ειδικά στο πρώτο μέρος, καλοί οι επόπτες Αναστασίου και Σακκάς.

ΝΑΟΥΣΑ: Κοντογουλίδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος (80΄ Βλαχοδήμος), Κασμερίδης, Σαμαρόπουλος, ΝΙΡΛΑΣ, ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΙΔΗΣ, Ντινόπουλος (70΄ Νίκου), ΤΟΥΦΑΣ, Καπετάνος, Μουρίκι (80΄ Χατζόπουλος)

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: ΤΟΤΟΛΙΔΗΣ, Κοσμίδης, Γαλακτερός, Παναγιωτίδης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου, Λιάρης, Ρούγκος (67΄ Τριανταφύλλου Δ.), ΓΑΪΔΑΡΤΖΗΣ (87΄ Δενίδας), Ναλμπάντης, Μεντής (74΄ Τάκας)

Λάκης Λαζάρου