ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Βόμβα: Το «κάστρο» της ΕΠΣΗ πέρασε στην αντιπολίτευση!

Μία από τις τελευταίες Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Βορείου Ελλάδας, που είχαν απομείνει να στηρίζουν το «σύστημα ΕΠΟ», περνάει σύμφωνα με πληροφορίες μας στην αντιπολίτευση.

Ο λόγος για την ΕΠΣ Ημαθίας, με τον πρώην πρόεδρό της  Γιώργο Καραμελίδη και νυν επίτιμο, σύμφωνα με πληροφορίες, να παραδίδει στην αντιπολίτευση, τα καταστατικά  των ομάδων που τον υποστήριζαν.

Μάλιστα όπως αφήνει η αντιπολίτευση να διαρρεύσει, εντός του προσεχούς μήνα, στην ΕΠΣΗ θα προκηρυχθούν εκλογές, αν και αυτές ήταν να γίνουν τον Φεβρουάριο του 2017 και όπως  τρέχουν τα γεγονότα, κατά πάσα πιθανότητα, υποψήφιος θα είναι μόνο ένας και συγκεκριμένα ο Βασίλης Φωτιάδης, που αποτελεί επιλογή του Δημήτρη Μελισανίδη.

Πώς όμως τα πράγματα πήραν τέτοια τροπή. Ας τα δούμε παρακάτω.

Στον Γιώργο Καραμελίδη πριν από λίγες μέρες, είχε προταθεί από τον Μάλαμα Τεβεκέλη στη συνάντηση που είχαν, τον άνθρωπο που κινεί τα νήματα της κίνησης κατά της ΕΠΟ στην Βόρεια Ελλάδα, να πάει με το μέρος τους, κάτι που ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΕΠΣΗ αρνήθηκε.

Στη συνέχεια έγινε συνάντηση την εβδομάδα που μας πέρασε, μεταξύ  Καραμελίδη-Φωτιάδη, στην οποία ο πρώτος πρότεινε στο Δ. Σ. που θα προκύψει από τις επικείμενες εκλογές, να συμπεριληφθούν και τρείς δικοί του άνθρωποι, κάτι που αρνήθηκε να κάνει δεκτό ο επικεφαλής της τωρινής αντιπολίτευσης.

Όλα όμως άλλαξαν άρδην το Σάββατο το απόγευμα, μετά τα παιχνίδια πρωταθλήματος,  όταν οι ομάδες που πρόσκεινται στον Γ. Καραμελίδη σε συνάντησή τους με τον Β. Φωτιάδη του παρέδωσαν τα καταστατικά τους, προφανώς με άνωθεν εντολή.

Αυτό και αν αποτελεί βόμβα, στο θέμα των συσχετισμών που διαμορφώνονται στις προσεχείς εκλογές της ΕΠΣΗ.

Σ.Σ. Προσπαθούμε να έρθουμε σε επαφή με τον Γιώργο Καραμελίδη από το πρωί της Δευτέρας, για  να επιβεβαιώσει ή και να διαψεύσει τα όσα προαναφέραμε, όμως δεν απαντάει στις κλήσεις μας, κάτι που δεν έχει συνηθίσει να κάνει μέχρι σήμερα.

Ελπίζουμε ότι εντός  των ημερών θα υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση, από πλευράς κυρίως της αντιπολίτευσης,