ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στα Τρίκαλα και ο Αντώνης Κουκουράκης

Παίκτης των Τρικάλων είναι πλέον ο Αντώνης Κουκουράκης (φωτ. δεξιά).

Ο 22χρονος αμυντικός μέσος τα βρήκε σε όλα με την ομάδα των Τρικάλων η οποία προσθέτει ακόμη έναν ποιοτικό παίκτη με παραστάσεις και εμπειρίες αν και νεαρός σε ηλικία.

Ο Αντώνης Κουκουράκης τις προηγούμενες δύο σεζόν αγωνιζόταν με την ομάδα της Ειρηνούπολης στην Α1 της ΕΠΣ Ημαθίας κατακτώντας μία φορά το πρωτάθλημα ενώ την προηγούμενη σεζόν το διεκδίκησε μέχρι το τέλος.

Η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης των Τρικάλων: «Ο ΑΟ Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αντώνη Κουκουράκη.
Ο γεννημένος στις 6 Ιανουαρίου του 1994 μέσος, με την πολύ καλή τεχνική κατάρτιση αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στον ΑΣ Ειρηνούπολης, με τον οποίο και πανηγύρισε τη σεζόν 2014/2015 το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας.
Παλαιότερα, υπήρξε μέλος της ΠΑΕ Βέροια και συγκεκριμένα της Κ20, όπου κατέγραψε πολύ καλές εμφανίσεις στο ενεργητικό του.
Η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων καλωσορίζει τον Αντώνη και του εύχεται μια σεζόν με πολλές διακρίσεις και μακριά από τραυματισμούς».

Αμέσως μετά την συμφωνία με του με την ομάδα των Τρικάλων ο Αντώνης Κουκουράκης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο kerkidasport.gr και στον Αλέξανδρο Τσακιρίδη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμη μια χρονιά είμαι μέλος μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει. Από την αρχή μου άρεσε η προσέγγιση των διοικούντων των Τρικάλων και τους υπόσχομαι πως θα δώσω το 100% ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».