ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Την Τετάρτη 17/8 η συγκέντρωση των γονέων και ευχές του ΔΣ

Για την Τετάρτη 17/8 μεταφέρθηκε η συνάντηση των γονέων που τους ενδιαφέρει η εγγραφή των παιδιών τους στην υπό ίδρυση Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Αγ. Μαρίνας.

Συγκεκριμένα αναφέρει η  ανακοίνωση:

«Το ενδιαφέρον σας για τη δημιουργία ποδοσφαιρικής Ακαδημίας στη Αγία Μαρίνα μας έχει εκπλήξει και μας έχει συγκινήσει.

 Είναι πολλοί οι γονείς οι οποίοι είτε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είτε λόγω σύμπτωσης της προχθεσινής συνάντησης με τις αργίες του Δεκαπεντάυγουστου δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν και επιθυμούν να την επαναλάβουμε.

 Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι πρόθεσή μας είναι να ξανασυναντηθούμε την Τεταρτη 17 Αυγούστου και ώρα 21:οο μ.μ στα γραφεία του Μέγα Αλέξανδρου στην Αγία Μαρίνα. Πρόθεσή μας είναι να χτίσουμε ένα σχολείο ποδοσφαίρου στον τόπο μας, όχι στα πρότυπα των γνωστών Ελληνικών Ακαδημιών αλλά στις βάσεις των πιο σύγχρονων ευρωπαϊκών σχολών ποδοσφαίρου.

 Ο Μέγας Αλέξανδρος αλλάζει και μέρα με τη μέρα το αντιλαμβάνονται πλέον όλο και περισσότεροι, επόμενος στόχος μας είναι να σπάσουμε το κατεστημένα και να κοιτάξουμε μπροστά, να κοιτάξουμε τα παιδιά μας»

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ

Το Δ.Σ. της Αγ. Μαρίνας στο site του ανέβασε τις παρακάτω ευχές με την ευκαιρία της γιορτής της Μεγαλόχαρης:

«Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες! Σας ευχόμαστε ότι καλύτερο σε όλους σας και πάνω απ όλα υγεία και δύναμη. Χρονια πολλα σε ένα υπερπολύτιμο άνθρωπο και μέλους του συμβουλίου μας Παναγιώτη Νταλλα σου εύχομαστε, πάντα υγεία και ευτυχία Ευχές για μια ευτυχισμένη, χαρούμενη ζωή γεμάτη υγεία και τύχη»