ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλικές νίκες για Αλεξάνδρεια και Τρίκαλα

Όχι μόνον νίκησαν αλλά και ικανοποίησαν στα νέα φιλικά που έδωσαν και σήμερα οι ομάδες των Τρικάλων και της Αλεξάνδρειας.

Συγκεκριμένα:

Δεύτερη νίκη για τα Τρίκαλα

Kότρα στο  Παλαιοχώρι, ο Μέγας είχε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο μεγάλα ποσοστά κατοχής της μπάλας και έδειξε ότι βρίσκει ρυθμό και πως θα είναι έτοιμος  για τη νέα σεζόν.
Τα Τρίκαλα προηγήθηκαν στο 11' με πέναλτι του Ποτουρίδη. Στο 25' ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 με πλασέ. Στο 60' ο Πατρίκας με κεφαλιά μείωσε σε 2-1 για το Παλαιοχώρι και στο 71' ο Κίτσας με πλασέ έκανε το 3-1. Το τελικό 4-1 έγραψε  με σουτ ο Μητσιώτης.
ΤΡΙΚΑΛΑ: Ιωακειμίδης, Πετκάκης, Αθανασιάδης Η., Καρβούνης, Συμπεθέρης,Σερμπίνης, Ζωγράφος, Ποτουρίδης, Σούρλας Δ., Κίτσας, Πατατούκας
Έπαιξαν ακόμη οι: Μοσχίδης, Κιρκιλιανίδης, Νασούφι, Σούρλας Στ.,  Μηνούδης Χ., Μηνούδης Χ., Ασημακόπουλος, Μητσιώτης., Αθανασιάδης  Σ., Δρακούλης

Νίκη εκτός της Αλεξάνδρειας

Καλύτερη  από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιάζεται η ομάδα της ΑΕΑ, η οποία σήμερα νίκησε στα Κουφάλια 1-2 τον τοπικό ΠΑΟ.

Στο 16΄ο Σαρηγιαννίδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ έδωσε το προβάδισμα στο σκόρ στην ομάδα του (το κέρδισε ο Αναστάσης σε ανατροπή), Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 50΄από τον Χαραλαμπίδη, για να έρθει το 75΄όταν ο νεαρός Γιοβανόπουλος με έναν κεραυνό, αρκετά έξω από την αντίπαλη περιοχή, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Κυριάκος Καρασαββίδης χρησιμοποίησε από την αρχή τους: Μυλωνά, Νικολόπουλο, Μπόσκο, Ιορδανόπουλο, Σαρηγιαννίδη, Αβραμόπουλο, Γρηγοριάδη, Πέτκο, Λίτσι, Αναστάση, Πεικο.

Έπαιξαν ακόμη στην επανάληψη και οι: Κούκλας, Γκιουλέκας, Λέκκας,Γκατζούφας, Τσιρίδης, Π΄΄Πακωνσταντίνου,Γιοβανόπουλος Σκούρα, Ευθυμίου.