ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σύμπραξη Βεργίνας – Νηρέα Βέροιας και συμμετοχή στην Α1

Τελικά βρέθηκε ο τρόπος και η ομάδα της Βεργίνας θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

«Την παρτίδα έσωσε» ο Νηρέας, με την ομάδα της Βέροιας να μετακομίζει εξ’ ολοκλήρου, σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό, στον ιστορικό ΜΑΣ, ενώ η διοίκηση του τελευταίου θα πλαισιωθεί και από ανθρώπους του Νηρέα, ο οποίος τη νέα περίοδο θα αγωνιστεί στην Γ’ κατηγορία, γιατί αυτή την απόφαση πήρε το ΔΣ του συλλόγου.

Η επίσημη ανακοίνωση της Βεργίνας αναφέρει τα εξης:

 Ο Μ.Α.Σ ΒΕΡΓΙΝΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο ΝΗΡΕΑ, όσον αφορά το Ποδοσφαιρικό τμήμα. Κατόπιν ενεργειών το όραμα της διοίκησης για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα στελεχώνεται κυρίως από νεαρούς ποδοσφαιριστές και από μερικούς έμπειρους παίκτες έγινε πράξη. Ως αποτέλεσμα της παραπάνω συνεργασίας αποφασίστηκε η συμπραξη των δύο συλλόγων και η συμμετοχή του Μ.Α.Σ ΒΕΡΓΙΝΑΣ στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία του νομού μας.

Προπονητής της ομάδας του αντρικού τμήματος του συλλόγου θα είναι ο κ. Παυλίδης Γιάννης ο οποίος προέρχεται από το προπονητικό προσωπικό του ΝΗΡΕΑ. Έναρξη της προετοιμασίας ορίστηκε η Δευτέρα 8 Αυγούστου και ώρα 6 το απόγευμα στο γήπεδο της Βεργίνας.

Υ.Γ: Θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες και οι πρώτες ανακοινώσεις όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας, καθώς και το πρόγραμμά της.