ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τα νέα των ομάδων Χαρίεσσας, Επισκοπής, Π. Σκυλιτσίου

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν η ομάδα της Χαρίεσσας.

Οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να αφήσουν πίσω τους την περσινή κακή σεζόν,γι αυτό και κινούνται γρήγορα για την στελέχωση του φετινού ρόστερ.

Η διοίκηση της ομάδας,  μετά την πρόσληψη του Χρήστου Μποζίνη στην τεχνική ηγεσία, αλλά και την πρώτη της μεταγραφή αυτή του Ιωαννίδη Θεόκλητου, ανανέωσε τη συνεργασία της με επτά ποδοσφαιριστές.

Αυτοί που θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν στην ΑΕΧ είναι οι εξής: Παύλος Τσάλμας, Λευτέρης Γραμματικός, Αργύρης Σταμάτης, Γιώργος Κουτσογιαννίδης, Μιχάλης Τιλκερίδης, Θωμάς Γκότσης και Θεόδωρος Παμπουχίδης.

Βέβαια υπάρχουν και αποχωρίσεις από το ρόστερ, καθώς παρελθόν αποτελούν οι Χαράλαμπος Τιλκερίδης, Αντώνης Γκουντάρας και Χαράλαμπος Παπαλεξίου.

Τέλος ακόμη δεν έχει οριστεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας της Χαρίεσσας. Αυτό  αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Η ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

«Η διοίκηση του Κεραυνού Επισκοπής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Σταύρου Χαραλαμπίδη στην ομάδα μας. Ο Σταύρος βοήθησε πολύ στο διάστημα που αγωνίστηκε και ήταν απόλυτα τυπικός στις υποχρεώσεις του.

Παράλληλα, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το γεγονός πως επιστρέφει στον ΠΑΟΚ έχοντας την εμπιστοσύνη του προπονητή του τμήματος υποδομής, Πάμπλο Γκαρσία και ευχόμαστε αυτή να είναι η απαρχή μιας μεγάλης καριέρας για τον δικό μας Σταύρο.»

ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟ Π.ΣΚΥΛΙΤΣΙ

Ημέρα ανανεώσεων για ήταν η χθεσινή για το Π. Σκυλίτσι, αφού ύστερα από συμφωνία με τους παίκτες, στην ομάδα θα είναι και την επόμενη χρονιά οι
Και την επόμενη χρονιά στην ομάδα μας θα είναι οι:
Μαυροπουλος Ιωσήφ, Μουρτζίλας Κώστας, Ανδρέου Χρήστος, ΚρεμμύδαςΘωμας,Τσίπης Κώστας ,Φίτσιος Δημήτρης, Κολουγουσιδης Μιχάλης ,Μουρτζίλας Δημήτρης ,Μιμίνι Ερβις, Τάνης Κώστας, Νούσιος Γιάννης, Τσίπης Χρήστος ,Νικολαΐδης Θεόδωρος, Μουρτζίλας Στέργιος, Δαρδακουλης Γιώργος,Τάνης, Χρήστος, Λούγγος Δημήτρης