ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πάρτι ανόδου για τη ΝΑΟΥΣΑ που συνέτριψε το Πάικο!! (video)

Την επάνοδό της στην Γ’ Εθνική κατηγορία πανηγυρίζει από σήμερα η ιστορική ομάδα της ΝΑΟΥΣΑΣ!

Οι «κυανόλευκοι», στο τελευταίο ματς για τα μπαράζ ανόδου, συνέτριψαν εντός έδρας με 7-3 το αδύναμο Πάικο Γουμένισσας και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται και μαθηματικά στην τρίτη τη τάξη Εθνική κατηγορία!

Τρία γκολ για τους Ναουσαίους πέτυχε ο Δημήτρης Καφές, δύο ο Λαμπριανίδης και από ένα οι Μουρίκι, Παντζαρτζίδης, σε ένα ματς που ήταν επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.

Με την συμπλήρωση 10 λεπτών στο ματς η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου άνοιξε το σκορ. Ήταν ο Λαμπριανίδης που με ωραία προσωπική ενέργεια έφτασε στο ύψος της περιοχής και σούταρε συρτά, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Δουλκερίδη για το 1-0!

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν και στο 15' το επικίνδυνο σουτ του Τουλγαρίδη πέρασε μόλις άουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα το σουτ του Δασκάλου μέσα από την περιοχή, αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Ιωακειμίδη.

Οι Ναουσαίοι μετά το 20λεπτο κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και στο 22' και 24' ο Τασιώνας έχασε δύο καλές ευκαιρίες, μέχρι να έρθει το δεύτερο τέρμα των "κυανόλευκων" στο 33' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καφέ, το οποίο υπέδειξε ορθά ο διαιτητής έπειτα από απόκρουση της μπάλας με το χέρι από τον Μαραντίδη!

Στο 36' ο Λαμπριανίδης με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Δουλκερίδη, ενώ στο 42' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ από μια... ανύποπτη φάση.

Συγκεκριμένα, μετά από διακοπή στο ματς, ο Μυλωνάς στην επαναφορά της μπάλας θέλησε να την γυρίσει από μακριά με δυνατό ψηλοκρεμαστό βολέ στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ο οποίος ήταν εκτός θέσης και έτσι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1!!

Με τη σέντρα ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι για να αποκαταστήσουν την αδικία, άφησαν τον Δημήτρη Καφέ να μπει σχεδόν μόνος του με τη μπάλα στα δίχτυα και να γίνει το 3-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου!

Να σημειωθεί ότι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους υπήρξαν αψιμαχίες μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, με τον διαιτητή να μοιράζει αρκετές κίτρινες και να αποβάλει τον Δεληγιώργη, με το Πάικο να συνεχίζει το ματς με 10 παίκτες!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ναουσαίοι μπήκαν με σκοπό να καθαρίσουν νωρίς το ματς και το κατάφεραν έχοντας ένα τρομερό δεκάλεπτο ξέσπασμα!!

Στο 52' ο Καφές μπήκε από δεξιά στην περιοχή του Πάικου και με ωραίο δεξί βολέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 4-1 για τον ΦΑΣ και πετυχαίνοντας χατ-τρικ ο ίδιος!

Δύο λεπτά αργότερα ο Μουρίκι μπήκε με ωραία κούρσα από αριστερά στην περιοχή του Πάικου και πλάσαρε ιδανικά κάτω από τα πόδια τον Δουλκερίδη για το 5-1, ενώ στο 57' ο Παντζαρτζίδης με την είσοδό του στο ματς έκανε 6 τα τέρματα της ομάδας του με κοντινό πλασέ!

Μετά το 60' οι Ναουσαίοι έριξαν στροφές, με τους παίκτες της Γουμένισσας να έχουν τρεις πολύ καλές στιγμές με πρωταγωνιστή των Χατζηασλανίδη από τη μία πλευρά και τον Ιωακειμίδη από την άλλη!

Στο 65' το σουτ του επιθετικού των φιλοξενουμένων αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, ενώ στο 69' ο ίδιος παίκτης βρέθηκε μόνος με τον Ιωακειμίδη, αλλά θέλησε να τον "σκοτώσει" με αποτέλεσμα το δυνατό σουτ που επιχείρησε να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της ΝΑΟΥΣΑΣ!

Στο 73' νέο τετ-α-τετ του Χατζηασλανίδη με τον Ιωακειμίδη, με τον γκολκίπερ της ΝΑΟΥΣΑΣ να βγαίνει και πάλι νικητής σώζοντας την εστία του με τα πόδια!

Τελικά, στο 81' ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής του Πάικου κατάφερε να πάρει το αίμα του πίσω, όταν νίκησε από θέση τετ-α-τετ τον Ιωακειμίδη γράφοντας το 7-2!

Το τελικό 7-3 έγραψε τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Χατζηασλανίδης, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την ασταθή απόκρουση του Ιωακειμίδη και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

Να σημειωθεί ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο και η ΝΑΟΥΣΑ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο μιας και ο Σαρηγιαννίδης ένοιωσε κάποιες μικροενοχλήσεις και προτιμήθηκε να αποχωρήσει από το ματς, ώστε να αποκατασταθεί και η αριθμητική τάξη!

Με το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή Γκορτσίλα (ΣΔ Μακεδονίας) οι γηπεδούχοι έγιναν ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας δικαιολογημένα, παρά την δυνατή βροχόπτωση, την επάνοδο της ομάδας τους στην Γ' Εθνική κατηγορία!

ΝΑΟΥΣΑ: Ιωακειμίδης, Παπατάνος, Περηφανόπουλος, Ζούρκος, Μουσικάκης, Σαρηγιαννίδης, Αβραμόπουλος (55’ Παντζαρτζίδης), Λαμπριανίδης, Πατατούκας (17' λ.τ. Τασιώνας), Καφές (58' Αδ. Βλαχοδήμος), Μουρίκι.

ΠΑΪΚΟ: Δουλκερίδης, Τουλγαρίδης, Μυλωνάς (58' Τσιγιαννίδης), Μαραντίδης, Βογιατζής, Δεληγιώργης, Βουτσάς (46’ Μάρκος), Σαμαράς, Δασκάλου, Καραλευθερίου, Χατζηασλανίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΝΑΟΥΣΑ – ΠΑΪΚΟ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ: 7-3
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ – ΜΓΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ: 2-0

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1) Αλμωπός Αρ. 14
2) ΝΑΟΥΣΑ 11
-----------------------
3) Στρατώνι 8
4) Πάικο Γουμ. 0