ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Προπονητής, ανανεώσεις και μεταγραφές στον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας

Σε γοργούς ρυθμούς «τρέχει» ο προγραμματισμός στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και η διοίκηση της ομάδας πιστή στη δέσμευση και ξέροντας πως... των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, ανακοίνωσε προπονητικό τιμ, ανανεώσεις αλλά και μεταγραφές. 

Η Διοίκηση του Μέγα έκανε γνωστή την συνεργασίας της με ένα δικό της παιδί, τον προπονητή Φίλιππο Πέιο (ΟΥΕΦΑ Β), συνεργάτη προπονητή αλλά και παίκτη τον Ντόγο Αντωνή (ΟΥΕΦΑ C) και υπεύθυνο εκγύμνασης τερματοφυλάκων σε συνεργασία με τον προπονητή τον Φωτόπουλο Δημήτρη που  θα συνεχίσει και ως ποδοσφαιριστής.

Ανανέωσαν και θα προσφέρουν της υπηρεσίες τους στην ομάδα οι Σαμπρής, Κοτσαγκόγκος, Καλολιμνιώτης Β, Καλολημνιώτης Π., Αμοιρίδης Κλημης.

Στο ρόστερ της ομάδας με ελευθέρας μεταγραφή (έχει εξασφαλισθεί η συγκατάθεση των ομαδων τους) εντάχθηκαν και 3 ''βαριά χαρτιά'' με πολλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες. Αυτοί είναι οι Ισλαμίδης Κώστας απο Ατρόμητο Διαβατού (χαφ - φορ), Γιώργος Χατζής από Εθνικό Ράχης (μπακ) και ο φέρελπις τερματοφύλακας αλλά με γεμάτες χρονιές (Κουλούρα, Λευκάδια, Λυκογιάννη) Αντ. Σακαλής.

Η επόμενη εβδομάδα αναμένεται καυτή μιας παίρνουν σειρά και άλλα... βαριά χαρτιά.