ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Το Μ. Σάββατο ο αγώνας Παλαίμαχοι - Νέοι στην Αγ. Μαρίνα

Από τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας ανακοινωθήκαν τα εξής:

«Ο χρόνος τρέχει, οι άνθρωποι φεύγουν, αλλάζουν σταυροδρόμια, αλλά ένα μένει πάντα σταθερό, οι αναμνήσεις μας, τα κοινά μας βιώματα., ελάτε στο γήπεδο να  συναντηθούμε  να τα ξαναθυμηθούμε και να τα μοιραστούμε με πολύ ποδόσφαιρο σε ένα δικό μας χώρο το γήπεδο Αγίας Μαρίνας.

Στο γήπεδο όπως προαναφέραμε θα υπαρχή χώρος συγκέντρωσης τροφίμων και κουμπάρας που στο τέλος του αγώνα όλα αυτά θα γίνουν σακούλες με τρόφιμα που θα μοιραστούν σε οικογένειες που τόσο το έχουν ανάγκη.

Οι παλαίμαχοι  οι νέοι αλλά και οι φίλοι μας ποδοσφαιριστές  θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας στις 16.00' μ.μ είναι όλοι ευπρόσδεκτη σορτσάκι ,κάλτσες, παπούτσια (οι νέοι καλό είναι να έχουν και παραπάνω από ένα) και πάνω απ όλα χαμόγελο ευχές και καλή Ανάσταση.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές την τοπικη κοινότητα Αγιας Μαρίνας το Δ.Σ του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας την Ε.Π.Σ.Η  και τον διαιτητή που θα προσφέρει της υπηρεσίες του μα προπάντων ολους αυτούς που τοσα χρονια αυτον τον αγωνα τον υπηρετούν με ευλάβεια και ειναι αφιερωμένος ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ και τόσο πολύ  μας λείπουν ετούτες τις μέρες.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ»