ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α1 ΕΠΣΗ: Στην κόψη του ξυραφιού…

Προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ το Σάββατο (26/03) με τα πάντα, τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά της βαθμολογίας, να βρίσκονται... στην κόψη του ξυραφιού.

Στη μάχη της πρώτης θέσης, η Νάουσα μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι έχει το πάνω χέρι, ωστόσο θα πρέπει να πάρει 4 βαθμούς στα δύο ματς που απομένουν. Το Σάββατο υποδέχεται τα επικίνδυνα (πλην αδιάφορα) Τρίκαλα και την ερχόμενη αγωνιστική πηγαίνει στην Αλεξάνδρεια για να αντιμετωπίσει την τρίτη της βαθμολογίας ΑΕΑ.

Από την άλλη πλευρά, η δεύτερη Ειρηνούπολη υποδέχεται αυτή την αγωνιστική τον επίσης επικίνδυνο αλλά αδιάφορο Κοπανό, ενώ έχει πιο εύκολο έργο στο φινάλε του πρωταθλήματος καθώς κοντράρεται εκτός έδρας με την ουραγό Μελίκη.

Όσον αφορά τη μάχη για την αποφυγή της 13ης θέσης, η οποία υπό προϋποθέσεις οδηγεί στον υποβιβασμό, η Χαρίεσσα βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον δυνατό Άραχο. Ωστόσο ελπίζει ακόμα, αφού εξίσου δύσκολα ματς έχουν τόσο η Επισκοπή (υποδέχεται την Αλεξάνδρεια), όσο και το Μακροχώρι (πηγαίνει στο Διαβατό).

Κατά τα λοιπά, ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας φιλοξενεί τη Μελίκη που έχει ελάχιστες μαθηματικές ελπίδες για την σωτηρία, ενώ το Ροδοχώρι υποδέχεται τον Αχιλλέα Νάουσας στο βαθμολογικά αδιάφορο γειτονικό ντέρμπι.

Α1 ΕΠΣΗ – 25η αγωνιστική

Σάββατο 26 Μαρτίου (16:00)
Άραχος – Χαρίεσσα
Ροδοχώρι – Αχιλλέας Ν.
Διαβατός – Μακροχώρι
Επισκοπή – Αλεξάνδρεια
ΠΑΟΚ Αλεξ. – Μελίκη
Νάουσα – Τρίκαλα
Ειρηνούπολη – Κοπανός