ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α1 ΕΠΣΗ: Ισόπαλο το ντέρμπι, προβάδισμα τίτλου η Νάουσα

Ισόπαλο 1-1 έληξε το μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ, μεταξύ της Νάουσας και της Ειρηνούπολης, με τους «κυανόλευκους» να παίρνουν πλέον προβάδισμα τίτλου αφού διατήρησαν την διαφορά των 3 βαθμών, ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για την λήξη του πρωταθλήματος.

Το ματς διεξήχθη μπροστά σε 1000 και πλέον φιλάθλους, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 24’ με τον Παπατάνο και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιαουτζή.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, αφού αποβλήθηκαν οι Τάσος (48’) και Πατατούκας (79’).

Στα υπόλοιπα ματς είχαμε τη νίκη των Τρικάλων που τους εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία, ενώ στο Μακροχώρι η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Χαρίεσσα και παρέμεινε οριστικά στην κατηγορία, σε αντίθεση με την Χαρίεσσα που πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αποφύγει την 13η θέση, η οποία ενδέχεται να οδηγήσει στον υποβιβασμό.

Στην Αλεξάνδρεια, η ΑΕΑ επικράτησε εύκολα με 4-1 του Ροδοχωρίου, στο Γιαννακοχώρι ο Αχιλλέας κέρδισε με 2-1 τον Άραχο, ενώ ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς του Κοπανού με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Τέλος, νίκη γοήτρου πέτυχε η Μελίκη επικρατώντας εντός έδρας με 4-2 του Διαβατού.

Α1 ΕΠΣΗ – 24η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αχιλλέας Ν. – Άραχος: 2-1
Μακροχώρι – Χαρίεσσα: 0-0
Αλεξάνδρεια – Ροδοχώρι: 4-1
Μελίκη – Διαβατός: 4-2
Τρίκαλα – Επισκοπή: 2-1
Κοπανός – ΠΑΟΚ Αλεξ.: 1-1
Νάουσα – Ειρηνούπολη: 1-1

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ 24ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 21/03…