ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τι δήλωσαν Καφές και Νικολαϊδης για το ντέρμπι κορυφής

Το kerkidasport.gr, συνεχίζοντας το αφιέρωμα της «ΚΕΡΚΙΔΑΣ» για το Σαββατιάτικο ντέρμπι κορυφής μεταξύ του ΦΑΣ Νάουσα και του ΑΣ Ειρηνούπολης, που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή της Α1 ΕΠΣΗ, φιλοξενεί και σήμερα δηλώσεις ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Δημήτρης Καφές: «Να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Ο έμπειρος επιθετικός και πρώτος σκόρερ του ΦΑΣ ανέφερε για το μεγάλο ματς:

«Το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Η Ειρηνούπολη διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα και αυτό το δείχνει η πορεία που κάνει τα δύο τελευταία χρόνια. Εμείς από την μεριά μας θέλω να πιστεύω ότι θα φανούμε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού και να καταφέρουμε στο τέλος να πάρουμε το αποτέλεσμα που τόσο πολύ θέλουμε.

Το φετινό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο δυνατό όπως τα προηγούμενα χρόνια και αυτό φαίνεται. Η πορεία μας μέχρι στιγμής κρίνεται ικανοποιητική, τρέχουμε ένα πολύ καλό σερί νικών και αν εξαιρέσουμε τον χαμένο τελικό που ήταν μια κακή παρένθεση, όλα ήταν όπως τα υπολογίζαμε.

Εύχομαι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και το Σάββατο και να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Αποστόλης Νικολαϊδης: «Με νίκη κρατάμε την τύχη στα χέρια μας»

Από την πλευρά του ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Ειρηνούπολης τόνισε:

«Το παιχνίδι θα είναι πολύ ενδιαφέρον μιας και κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα κρίνει τίτλο, αν και υπάρχουν άλλες δυο αγωνιστικές στην συνέχεια. Σίγουρα θα υπάρξει μεγάλη αντιπαλότητα και θα κυριαρχήσει το πάθος. Έχουν κάνει τη διάφορα οι δυο ομάδες ως τώρα στο πρωτάθλημα και σίγουρα θα απολαύσουν το παιχνίδι οι πολλοί θεατές που αναμένετε πως θα βρεθούν στο γήπεδο.

Το φετινό πρωτάθλημα ήταν ξεκάθαρα παράσταση για δύο. Χωρίς να θέλω να αδικήσω τις άλλες ομάδες, Ειρηνούπολη και Νάουσα έκαναν τη διάφορα και διεκδικούν την συμμετοχή στα μπαράζ. Η Ειρηνούπολη είναι μια ομάδα με παίχτες που ο κάθε προπονητής θα ήθελε στην ομάδα του για τα δεδομένα αυτού του πρωταθλήματος. Η πορεία της ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη στο πρωτάθλημα.

Από το ξεκίνημα όλοι ξέραμε ότι στόχος της είναι το πρωτάθλημα για να πάει στα μπαράζ και να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε πέρυσι, την άνοδο στη Γ’ εθνική. Χάσαμε κάποιους βαθμούς σε αγώνες με ομάδες που πάλευαν να σωθούν αλλά ευτυχώς δεν μας έχει κοστίσει πολύ μιας και με νίκη στη Νάουσα κρατάμε την τύχη στα χέρια μας στα εναπομείναντα δυο ματς».