ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δηλώσεις Ζούρκου - Έξαρχου για τη "μητέρα των μαχών"!

Το kerkidasport.gr, συνεχίζοντας το αφιέρωμα της «ΚΕΡΚΙΔΑΣ» για το ντέρμπι κορυφής του ερχόμενου Σαββάτου μεταξύ του ΦΑΣ Νάουσα και του ΑΣ Ειρηνούπολης, που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή της Α1 ΕΠΣΗ, φιλοξενεί και σήμερα δηλώσεις ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Αλέξανδρος Ζούρκος: «Το πιο κρίσιμο παιχνίδι»

Ο νεαρός αμυντικός του ΦΑΣ ανέφερε για την… μητέρα των μαχών τα εξής:

«Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, κόντρα σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους μ’ εμάς. Θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν αλλά και για την κατάσταση του γηπέδου και να δώσουμε το 100% για τη νίκη. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει και να στηρίξει την προσπάθειά μας γιατί αυτή η ομάδα πρέπει να ξεφύγει από αυτές τις κατηγορίες».

Ντίνος Έξαρχος: «Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες»

Από την πλευρά του ο έμπειρος επιθετικός της Ειρηνούπολης σημείωσε:

«Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα μου. Παίζουμε τα ρέστα μας σε αυτό το ματς, μετά τις δύο εκτός προγράμματος ισοπαλίες που φέραμε με Χαρίεσσα και Τρίκαλα. Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας σ’ αυτό το παιχνίδι. Το ψυχολογικό βάρος πιστεύω πως θα το έχει η Νάουσα. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς και στο τέλος να ήμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Τσακιρίδης