ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δηλώσεις Σαρηγιαννίδη - Ναυρινιάδη για το μεγάλο ντέρμπι

Το kerkidasport.gr, συνεχίζοντας το αφιέρωμα της «ΚΕΡΚΙΔΑΣ» για το ντέρμπι κορυφής του ερχόμενου Σαββάτου μεταξύ του ΦΑΣ Νάουσα και του ΑΣ Ειρηνούπολης, που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή της Α1 ΕΠΣΗ, θα φιλοξενεί από σήμερα δηλώσεις ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Νίκος Σαρηγιαννίδης: «Όλη η χρονιά…»

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός της Νάουσας, ανέφερε για το μεγάλο ματς: «Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι όλη η χρονιά για εμάς. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Πάμε για τη νίκη, χωρίς όμως να παρασυρθούμε από υπερβολικό πάθος, πίεση και ένταση. Η ποιότητα της ομάδας είναι υψηλή.

Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο μας, να γεμίσει το γήπεδο και να σταθεί δυναμικά στο πλευρό μας γιατί είναι κρίμα μια τόσο ιστορική ομάδα να αγωνίζεται σ’ αυτές τις κατηγορίες».

Τάσος Ναυρινιάδης: «Μονόδρομος η νίκη»

Από την πλευρά του ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Ειρηνούπολης τόνισε: «Είναι ένας δύσκολος αγώνας. Παίζουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους μ’ εμάς. Πιστεύω πως θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη: «Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και στον στόχο μας, την νίκη, που είναι μονόδρομος για εμάς».

Για το αν έχει διαφορές το πρωτάθλημα της Α1 σε σχέση με το πέρασμα του από τον Νηρέα: «Πιστεύω πως το πρωτάθλημα έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Από τα λίγα ματς που έχω παίξει φέτος στην Α1, νομίζω πως είδα καλύτερες ομάδες σε σχέση με τότε».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Τσακιρίδης