ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας: «Ντροπή για το Ελληνικό ποδόσφαιρο…»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία του αγώνα Κυπέλλου με τον Μακεδονικό εξέδωσε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Το είδαμε και αυτό στο έρμο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο διαιτητής του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της ΕΠΟ δεν γνώριζε αν ο αγώνας που μόλις σφύριζε τη λήξη του ήταν νοκ-άουτ (ακολουθούσε παράταση και πέναλτι) και αποσύρθηκε στα αποδυτήρια αφήνοντας άφωνο όλο το γήπεδο!

Ο ίδιος ο διαιτητής λίγα λεπτά πριν απέβαλε εντελώς αδικαιολόγητα ποδοσφαιριστή μας αμέσως μόλις η ομάδα μας ισοφάρισε, αφήνοντας την με δέκα παίκτες σε όλη την παράταση. Είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο νέοι διαιτητές να αγνοούν βασικούς κανονισμούς και να αλλοιώνουν αποτελέσματα».

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ BΑΣΙΛΗ ΚΙΤΣΑ

"Θα ήθελα να συγχαρώ τούς ποδοσφαιριστές μου, αυτά τα παλικάρια που έδωσαν την καρδιά και την ψυχή τους και έδειξαν πως μπορούν να αντιμετωπίσουν όποιαδήποτε ομάδα με μπάτζετ εκατό και εκατόν πενήντα χιλιάδες ευρώ. Ενα μεγάλο μπράβο στα παλικάρια, αξίζουν πολλά και να είναι σίγουροι πως η διοίκηση του ΠΑΟΚ μαζί με τον κοσμο του, θα κάνουμε οτι χρειαστεί για να συνεχίζουν να  μας κάνουν υπερήφανους στο μέλλον".