ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ήττα - αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στην παράταση!

Δεν τα κατάφερε απέναντι στον ιστορικό Μακεδονικό ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με σκορ 3-2 για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος και παράλληλα τον αποκλεισμό του από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Έπειτα από ένα αμφίρροπο παιχνίδι, που διεξήχθη κάτω από βροχή, οι δύο ομάδες χρειάστηκε να φτάσουν μέχρι την ημίωρη παράταση για να αναδειχθεί νικητής, αφού ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος 2-2.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 26’ με ένα περίεργο τέρμα του Σπύρου Κίτσα με σουτ σχεδόν από το κέντρο!

Στο 33’ οι φιλοξενούμενοι έφεραν το σκορ στα ίσια με τον συνήθη «ύποπτο» Γιάννη Παπαποστόλου, για να λήξει το ημίχρονο με 1-1.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα για την πρόκριση, με τον Μακεδονικό να είναι αυτός που το πέτυχε στο 87’ με τον Πεχλιβάνη!

Ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισαν σε 2-2 με δυνατό σουτ του Σπύρου Κίτσα έξω από την περιοχή, με το ματς να οδηγείται στην παράταση!

Στο ημίωρο της παράτασης ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο, όταν ο Καρατάσος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή καθώς ανέτρεψε τον Παπαποστόλου έξω από την περιοχή. Μάλιστα υπήρξε και ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα λόγω διαμαρτυριών, με τον ρέφερι να απειλεί πως θα διακόψει το παιχνίδι!

Τελικά, έπειτα από παρέμβαση των ψυχραιμότερων αλλά και των αστυνομικών οργάνων, το ματς συνεχίστηκε με τον Μακεδονικό να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα του στο 114’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Στασινόπουλου, ο Παπαποστόλου έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-2, που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης!

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ.: Θεοδώρου Κων., Θεοδώρου Κυρ., Κίτσας Λ., Μπουκλάς, Βασιλείου, Χαρισούδης (84’ Κίτσας Β.), Καρατάσος, Κίτσας Σ., Ζωγράφος, Λαδάς, Φεζουλάς (57’ Μπεκτάς).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γαϊτανίδης, Δαμιανίδης (91' Μπασκάκης), Μπιτζένης, Πόπτσης, Κουτίνης, Τσιαμπάζης (46’ Γαρύφαλλος), Παππάς (66’ Στασινόπουλος), Πουρσανίδης, Λεσάι, Πεχλιβάνης, Παπαποστόλου.

* φωτο από alexandreia-gidas.gr